- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pedig én abban is, de főleg a 4231-nem sokat adok be szélről.
A játék sajátossága, hogy ha "Build up Play"-ban a passing 50-en, vagy az alatt van, akkor eléggé tolódik a csapat a labda irányába. Ha a Cb vel az LB, RB nek passzolok, majd az az elötte levő CM nek továbbít, aki visszapasszol, majd még egyszer megkapja, akkor az ellen áttolódik arra az oldalra. Nem csak elöl, hanem hátul is. Na én ilyenkor egy R1+"kocka" keresztlabdát nyomok a másik oldalra a CM-nek, akivel már a labda átvétele elött szöktetem az LAM, vagy RAM emberkét, majd átvétel után egyböl területre szöktetem erősen.
Simán , üresen el tud futni a 16-os-ig, majd vagy laposan, vagy magasan de beadom. Crespo befejezi.Ezt majd mindenki megeszi, van, aki 1 meccsen többször is

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest