- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Na, túlvagyunk az első hétvégén, kb. 65-70 meccset játszottam, nekem baromira adja a game, szebb, realisztikusabb és sokkal élvezhetőbb mint a tavalyi rész.
16-18 óra játékkal egyelőre ezt a csapatot tudtam összehozni: [kép]egy az egyben a tavalyi custom tacticammel játszom, nagyon tetszik az új játékmenet, sokkal inkább érzem azt, hogy én irányítok, látom sokatoknak nem tetszik az új védekezés, pedig szerintem nagyon el lett találva, ha gólt kapok én szúrtam el, ha pedig nagyot mentek akkor én mentettem nagyot, nem a gép mint a 17-ben. Sauad battles nagyon tetszik, jók a rewardok is viszonylag. A Journeyt is elkezdtem egyelőre az is szerintem hozza amit kell. Online seasonsben div 10, 9, 8 kupa begyűjtve, haladok szépen a tavaly megszokott div 1 felé.

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest