Új hozzászólás Aktív témák

• Takika14

aktív tag

válasz _adaml21_ #8756 üzenetére

Először is köszi a választ!

Gimenez nekem is be jött, játszatom is felváltva de Mangala-t még nem próbáltam. Gyorsan be is szerzem ahogy a középpályás Wass-nak is adok egy esélyt!

Rakitic-et nem merem CM-be tenni mert olyan jól muzsikált CAM-ben, hogy meccsenként 1-2 gólt magára vállal vagy ha mégsem akkor kulcspasszokat ad nem is egyet. Isco-t gyengének érzem CM-ben ez nem kétség, helyére lehetne valaki más, akár Wass akár Gomes.

Nani mintha teljesen ki ment volna a fejemből, pedig egy hete nézegettem is a statjait. Rá is megyek a srácra gyorsan.

Aduriz nekem így is szépen teszi a dolgát egy csatáros felállásban, támogatják hátulról akkor semmi probléma vele. A végére el szokott fáradni ha olyankor rosszul áll a meccs akkor cserélem egy frissre. Eddig bevált.

Akit elfelejtettem megemlíteni az Navas. Több nagy bravúrja is volt már, főként 1v1-nél amikor is annyira jól vetődik, hogy 10-ből 8x tutira véd. Bár ez nem tudom, hogy a lapnak köszönhető vagy annak, hogy én is irányítom. Eddig nem kellett új kapust keresnem pedig már az elejétől Ő a portás, nekem nagyon be jött.

:R

Új hozzászólás Aktív témák