- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Először is köszi a választ!
Gimenez nekem is be jött, játszatom is felváltva de Mangala-t még nem próbáltam. Gyorsan be is szerzem ahogy a középpályás Wass-nak is adok egy esélyt!
Rakitic-et nem merem CM-be tenni mert olyan jól muzsikált CAM-ben, hogy meccsenként 1-2 gólt magára vállal vagy ha mégsem akkor kulcspasszokat ad nem is egyet. Isco-t gyengének érzem CM-ben ez nem kétség, helyére lehetne valaki más, akár Wass akár Gomes.
Nani mintha teljesen ki ment volna a fejemből, pedig egy hete nézegettem is a statjait. Rá is megyek a srácra gyorsan.
Aduriz nekem így is szépen teszi a dolgát egy csatáros felállásban, támogatják hátulról akkor semmi probléma vele. A végére el szokott fáradni ha olyankor rosszul áll a meccs akkor cserélem egy frissre. Eddig bevált.
Akit elfelejtettem megemlíteni az Navas. Több nagy bravúrja is volt már, főként 1v1-nél amikor is annyira jól vetődik, hogy 10-ből 8x tutira véd. Bár ez nem tudom, hogy a lapnak köszönhető vagy annak, hogy én is irányítom. Eddig nem kellett új kapust keresnem pedig már az elejétől Ő a portás, nekem nagyon be jött.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest