Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kristof_94

nagyúr

válasz 77Guba #5669 üzenetére

Azt se felejtsétek el, hogy jövőhéten válogatott meccsek lesznek és már volt egy ilyen SBC, ahol volt 4 válogatott meccs.
    Ezek amik jelentősebbek, de sosem lehet tudni:

Colombia x Chile, 10/11
    USA vs. Mexico, 11/11
    France x Sweden, 11/11
    England x Scotland, 11/11
    Brazil x Argentina, 11/11
    Argentina x Colombia, 15/11
    Chile x Uruguay, 15/11
    Japan x Saudi Arabia, 15/11

Szerintem a Brazil - Argentin meccset kár lenne kihagyniuk, mert az egy tényleges "rangadó", nagy riválisok.
    Én a Col - Chi, Chi - Uru és Arg - Col meccseket nem tartom valószínűnek. Angol - Skót jó lenne, USA - Mex szintén. Viszont a Japán mecsben reménykedem a legjobban, mert betáraztam egy rakás ezüst játékost... Bukni nem lehet vele olyan nagyot, mert ha 150-ért veszem mindet az 50 lapnál is csak 7500 zseton.
    Szóval *fingers crossed* :U

Még annyit hozzátennék, hogy mindegyikből érdemes bevásárolni, az arany lapokat ha megveszitek "discard price" körül, akkor alig lehet rajta bukni, ha esetleg nem jön be a dolog. Megveszel egy rare goldot 650-ért és kb. 50 zsetont buksz rajta, az tényleg semmi, ugyan ez a nonrare...
    Valószínűleg nem fog kelleni 11 játékos az adott nemzetből. Legutóbb pl. Ausztrál - Arábia meccsen 6 játékos kellett a két nemzetből összesen. Olasz - Spanyol meccsen 3-3, Holland - Francia 2-2, Kolumbia - Uruguay meccsen pedig összesen 5.
    Remélem tudtam segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák