Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomenko

tag

7 mérkőzést játszottam a FUT-ban 6 győzelem 1 vereség.A csapatom szedett-vedett játékosokból áll,zömében ingyenes pack-ból meg kölcsön játékosokból szóval kemi a béka popója alatt.Majd az építésre is sor kerül ha elfogynak a loan játékosok.Suker és Zola a két csatárom ebből az első valami irgalmatlan semmit mutatott a mérkőzések során.Csak állt mint egy fa.Az utolsó mérkőzésén(gondolom kipihente magát a sok álldogálásban)
    valami csodát művelt.Én még ilyet nem láttam.Egyfolytában befutott a védők közé-mögé minden passz megtalálta még védekezett is visszafutva.Lőtt 2 gólt a 4-ből. Szintén loan játékos Bellerin pfffff "ez a lap kell"
    játékos.Mindenhol ott van, csatár,jobbszélső,jobbhátvéd, középpályás szóval egyszemélyes hadsereg.
    A vereséget egy teljesen kölcsönzött és legends játékosokból álló csapattól szenvedtem el 3:2 eredménnyel.
    A mérkőzésen nem észleltem hogy most kikapok na de ilyen a foci és a Fifa ,ide is osztja a pofonokat és oda is.
    A srác ügyesen összerakta a csapatát full kemi volt de, nem érződött a játékban az én 63-as kemi ellen.

Új hozzászólás Aktív témák