- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Reagálok sorban

- nem játszok befeszülve, de amikor az 1. perctől minden labda odapattan hozzá meg kapushiba miatt gólt kapok akaratlanul is feszült lesz az ember
- nekem nem mennek ezek a "lesz ami lesz ellövöm 30ról" szituk, bocsi
számomra ez nem foci, hogy Kroos meg Schweini lövöldözget 20-30ól hátha beakad, mert nem tudok helyzetet kialakítani 
- Abban pedig nem értek egyet veled, hogy várok a csodára. Az szerintem nem egy váratlan dolog, hogy próbálkozok távolról hátha beakad vagy úgy pattan, hogy jó legyenpont az ilyenek qrnak fel a játékban, az bszna be ha még én is közéjük állnék és így nyerném a meccseket, hogy 1 gólos előnynél labdát tartok a félpályánál vagy csak 20ról lövöldözgetek, mert közelebb nem tudok kerülni a kapuhoz. Isten ments

inkább idegeskedek, hogy kikapok.. csak azért, mert a játékosok nagy része gyökér és erre játszik én még nem fogok beállni közéjük, inkább tisztességesen kikapok. Ha nem tolja őket a gép, mert ezek a "25ről való gólok" vagy a "szerencsésen pattan elém majd valahogy bekotrom gólok" minden csak nem tudás. Ez pont az, hogy egyenlő feltételek között esélye sem lenne győzni és ha ezeket nem tolja a gép elé gólképtelen lenne, majd egyből kilép, mert érzi, hogy a meccsen ezek nem fognak bejönni, mert nem tolja be a gép neki 25ről és inkább ki is lép, mert önállóan képtelen helyzetet kialakítani..
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Marathon (2025)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

számomra ez nem foci, hogy Kroos meg Schweini lövöldözget 20-30ól hátha beakad, mert nem tudok helyzetet kialakítani