Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz Yodamest #4999 üzenetére

Reagálok sorban :DDD

- nem játszok befeszülve, de amikor az 1. perctől minden labda odapattan hozzá meg kapushiba miatt gólt kapok akaratlanul is feszült lesz az ember
    - nekem nem mennek ezek a "lesz ami lesz ellövöm 30ról" szituk, bocsi :B számomra ez nem foci, hogy Kroos meg Schweini lövöldözget 20-30ól hátha beakad, mert nem tudok helyzetet kialakítani :B
    - Abban pedig nem értek egyet veled, hogy várok a csodára. Az szerintem nem egy váratlan dolog, hogy próbálkozok távolról hátha beakad vagy úgy pattan, hogy jó legyen

pont az ilyenek qrnak fel a játékban, az bszna be ha még én is közéjük állnék és így nyerném a meccseket, hogy 1 gólos előnynél labdát tartok a félpályánál vagy csak 20ról lövöldözgetek, mert közelebb nem tudok kerülni a kapuhoz. Isten ments :B
    inkább idegeskedek, hogy kikapok.. csak azért, mert a játékosok nagy része gyökér és erre játszik én még nem fogok beállni közéjük, inkább tisztességesen kikapok. Ha nem tolja őket a gép, mert ezek a "25ről való gólok" vagy a "szerencsésen pattan elém majd valahogy bekotrom gólok" minden csak nem tudás. Ez pont az, hogy egyenlő feltételek között esélye sem lenne győzni és ha ezeket nem tolja a gép elé gólképtelen lenne, majd egyből kilép, mert érzi, hogy a meccsen ezek nem fognak bejönni, mert nem tolja be a gép neki 25ről és inkább ki is lép, mert önállóan képtelen helyzetet kialakítani..

Új hozzászólás Aktív témák