Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

Mivel ebben az évben azt tapasztaltam, hogy a drágább játékosok ára folyamatosan csökkent, nem tudtam rávenni magam arra, hogy beruházzak bárkire, aki 3000 zsetonnál többe kerül.

Ennek az lett a következménye, hogy kéjes örömmel építgettem az eleinte full non rare csapataimat, majd ahogy egyre feljebb jutottam az osztályokban (most a 4-ben vagyok), úgy fejlesztgettem őket tovább. De csak finoman, nem nagyon vettem sztárjátékost, inkább a beast mutatókra figyelve csiszolgattam a csapatokat, illetve építettem be azokat, akik az ingyen, vagy kupáért kapott pakkokból estek és odaillettek.

Tudom, hogy itt páran (pl. Rypejakten kolléga, neki is köszi a tippeket) szintén ebben lelik örömüket, ezért itt van a budget Ligue 1 csapat, ami viccesen olcsó, viszont durván hatékony. Legutóbb velük nyertem Champions Shield kupát, de ők azért jók, mert ha veszítek, akkor is mutatnak olyasmit, ami miatt nem érdekel a bukta.

A játékosokról röviden:

GK: Costil - itt egy ideig szintén valami csomagból kapott Mandanda védett, de nálam borzasztó volt. Costil viszont nagyon bejött, hatalmas bravúrjai vannak, kiváló ár/érték arány.
    CB: Sané, Mexer - magasak, erősek,aránylag gyorsak is, hozzák, amit kell, semmi extra, de ide nem is kell több.
    LB: Sidibé - gyors, energikus, jól fordul, H/M workrate, hatékonyan támogatja a támadásokat, nem egy kulcspasszt adott már.
    RB: Aurier - talán ő éri a legtöbbet, szintén egy pakkból jött. Nem kell taglalni, az egyik legjobb RB a játékban sztem. (IF lapja is van)
    CDM: Diarra - statok alapján semmi extra, mégis az egyik legjobb ezen a poszton, akihez szerencsém volt eddig. Bulldog típus, nem fárad, 85-ös stamina, pontosan osztogat (80-as short passing), de gólokat is lőtt már nekem. (Van IF-je.)
    CM: Ben Yedder, Oscar Trejo - Yedderről tudtam, mi várható, őt célzottan vettem meg a csapatba bagóért. A nagyobb meglepi inkább Trejo: fürge, tapad hozzá a labda, befut a védelmen lévő résekbe, agilis, és a kapu előtt is ritkán hibázik. Yedder ugyanez, csak pár szinttel még jobb. Halálos CM páros, sosem fogom őket eladni.
    LW: Ntep - őt szintén vettem, mert csak jókat hallottam róla és nem csalódtam. Egy állat, egy tank, de a technikás fajtából. Gyors is, erős, is, ami a wingereknél ritka, nem lehet elnyomni, pontos a befejezésnél, és a passzoknál is. Csak ajánlani tudom.
    RW: Alessandrini - Ntep két fokkal gyengébb kiadásban.
    ST: Fekir: eleinte szenvedtem vele és Yeddert akartam betenni a helyére, de végül megszoktam. Végtelenül fürge, technikás, de a jobb lábát nem szabad erőltetni, Ha ezt elfogadja az ember, baromi hatékony elöl: helyezkedésben, elfutásokban szuper, mindig megjátszható.

Nincs egyéni taktika, instrukciók, minden alapon van és így is verem velük a legendekkel, top ratingű játékosokkal megtömött csapatokat. Nekem ők a kedvenceim jelenleg, remélem kaptatok belőle némi ihletet. :R

Új hozzászólás Aktív témák