- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Mivel ebben az évben azt tapasztaltam, hogy a drágább játékosok ára folyamatosan csökkent, nem tudtam rávenni magam arra, hogy beruházzak bárkire, aki 3000 zsetonnál többe kerül.
Ennek az lett a következménye, hogy kéjes örömmel építgettem az eleinte full non rare csapataimat, majd ahogy egyre feljebb jutottam az osztályokban (most a 4-ben vagyok), úgy fejlesztgettem őket tovább. De csak finoman, nem nagyon vettem sztárjátékost, inkább a beast mutatókra figyelve csiszolgattam a csapatokat, illetve építettem be azokat, akik az ingyen, vagy kupáért kapott pakkokból estek és odaillettek.
Tudom, hogy itt páran (pl. Rypejakten kolléga, neki is köszi a tippeket) szintén ebben lelik örömüket, ezért itt van a budget Ligue 1 csapat, ami viccesen olcsó, viszont durván hatékony. Legutóbb velük nyertem Champions Shield kupát, de ők azért jók, mert ha veszítek, akkor is mutatnak olyasmit, ami miatt nem érdekel a bukta.
A játékosokról röviden:
GK: Costil - itt egy ideig szintén valami csomagból kapott Mandanda védett, de nálam borzasztó volt. Costil viszont nagyon bejött, hatalmas bravúrjai vannak, kiváló ár/érték arány.
CB: Sané, Mexer - magasak, erősek,aránylag gyorsak is, hozzák, amit kell, semmi extra, de ide nem is kell több.
LB: Sidibé - gyors, energikus, jól fordul, H/M workrate, hatékonyan támogatja a támadásokat, nem egy kulcspasszt adott már.
RB: Aurier - talán ő éri a legtöbbet, szintén egy pakkból jött. Nem kell taglalni, az egyik legjobb RB a játékban sztem. (IF lapja is van)
CDM: Diarra - statok alapján semmi extra, mégis az egyik legjobb ezen a poszton, akihez szerencsém volt eddig. Bulldog típus, nem fárad, 85-ös stamina, pontosan osztogat (80-as short passing), de gólokat is lőtt már nekem. (Van IF-je.)
CM: Ben Yedder, Oscar Trejo - Yedderről tudtam, mi várható, őt célzottan vettem meg a csapatba bagóért. A nagyobb meglepi inkább Trejo: fürge, tapad hozzá a labda, befut a védelmen lévő résekbe, agilis, és a kapu előtt is ritkán hibázik. Yedder ugyanez, csak pár szinttel még jobb. Halálos CM páros, sosem fogom őket eladni.
LW: Ntep - őt szintén vettem, mert csak jókat hallottam róla és nem csalódtam. Egy állat, egy tank, de a technikás fajtából. Gyors is, erős, is, ami a wingereknél ritka, nem lehet elnyomni, pontos a befejezésnél, és a passzoknál is. Csak ajánlani tudom.
RW: Alessandrini - Ntep két fokkal gyengébb kiadásban.
ST: Fekir: eleinte szenvedtem vele és Yeddert akartam betenni a helyére, de végül megszoktam. Végtelenül fürge, technikás, de a jobb lábát nem szabad erőltetni, Ha ezt elfogadja az ember, baromi hatékony elöl: helyezkedésben, elfutásokban szuper, mindig megjátszható.Nincs egyéni taktika, instrukciók, minden alapon van és így is verem velük a legendekkel, top ratingű játékosokkal megtömött csapatokat. Nekem ők a kedvenceim jelenleg, remélem kaptatok belőle némi ihletet.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest