Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bmw528

tag

válasz MdewC #8832 üzenetére

PS4-PS3 nálam a platform, vigaszdíjul megkaptam a pc változatot is, ott elmegy még a játék, de...

EA válasz...
    "Annyit tudok 100%-os információként mondani, hogy a Battlefield 3 esetében mindig egy adott szerverhez csatlakozik, amit dedikált partnercégeink üzemeltetnek.

A FIFA játéknál 2 játékos csatlakozik egymáshoz, itt döntő lehet a játékosok feltöltés és letöltés képessége illetve az esetleges problémák bármelyik oldalon.

Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy nálunk lehet hiba, (pl. a keresési nehézségek az auction houseban rajtunk állnak, ezen dolgoznak is fejlesztő kollégáim gőzerővel) de amikor 2 játékos között van a csatlakozás, akkor sajnos ha egy játékosnál hiba lép fel (akár az ön, akár a másik játékos oldalán) akkor azt ön mindenképpen észlelni fogja és akadást is fog tapasztalni."

Ezen kellene változtatni, ami bevált mi a picsáért változtatnak, meg a beépített közeli játékoskeresést kellene megcsinálni, nekem azt is írták hogy nem csak a piacot hanem a közeli játékoskeresőt is gőzerővel javítják.
    India, arabok, usa, ilyenekkel szoktam játszani, és ez, hogy közvetlenül kapcsolódik a két játékos, ne már...
    Az UO Trace nekem tökéletes, de ez is csak arra jó hogy ha rosszak az értékek rá lehessen fogni, nálad a gond...

Valakinél jó valakinél szar, de hogy nem a saját nettel van gond az szinte biztos.

4 hónap és jön a 15, hol a gőzerő?

Ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák