Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Bal oldlalt keresd a share gombot, majd create share url és akkor be tudod linkelni.
-
argentin27
senior tag
Helló! Hogyan lehet ide belinkelni a csapatomat web-app-ból???

Képlopóval? -
vegitossj7
addikt
A handicap létezik, több mint 2500 meccset toltam le a 14-el (UT és Idények), csak már nem az ezüstök kapnak segítséget, hanem véletlenszerűen fosabb lesz a csapatod 1-2 napra

A 13-ban is most ezt tapasztaltam, senki nem mozdul, aki mozdult az előző meccsen, az átváltás nem reagál, a passzok csak az ellenfélhez mennek, csigalassúak a játékosaid, és nem tudnak fordulni se normálisan+ frusztrált is leszel ettől, és a koncentrációd is oda.
Van handicap, ez 100%

-
PAUBEN
tag
válasz
danikollar
üzenetére
Csak te gondolod így(Arc), aki már mást gondol azt letámadják. És köszönöm minden rendben van velem.

Online vagy offline érzékelted ezeket? Az is lehet h nincs érzékem ilyenekhez, bár ezt kétlem.

Nazara: Lehet

-
gmx9
aktív tag
válasz
danikollar
üzenetére
Fanboy-jal felesleges ezen vitázni.
-
argentin27
senior tag
Helló! Hogyan lehet ide belinkelni a csapatomat web-app-ból???

Képlopóval? -
PAUBEN
tag
Nah jó ez a béna dolog elég erős volt
sry 
illogiknoize 1 óra folyamatos játék után azért kicsit tompul az ember
Akkor ez előfordulhatott volna 1. bajnokságban is.MdewC Nem tudom mennyire vagy jó játékos, nem a játéktudásodra gondoltam ezzel , handicapre igazándiból ezt tartom baromságnak. No skill- erre irányult, félre értést elkerülve .
danikollar Igen ezzel a játékkal játszom , 2000 res fifa óta. Online 2006 óta. Egyéb hasonló kérdésed még?
-
dracox
addikt
Spanyol ligás TOTS mikorra várható srácok?

-
MdewC
nagyúr
-
illogiknoize
csendes tag
A handicapről még csak annyit, hogy pont most toltam le egymás után 7 meccset, az 2 bajnokság..
Az elsőn 4 meccsből 4 győzelem 4-5 gólos különbséggel, elkezdtem ugyanazt a bajnokságot még egyszer (2-szor már arany pakk is a jutalom a zseton mellett), az elődöntőben kiestem, 12 kapuralövés 1 gól, ellenfél 2 lapuralövés 2 gól. Ja igen, ez single player volt, azaz gép ellen.. Csak nem butultam el szűk 1 óra alatt...
-
Hossel
tag
Sziasztok! Létezik online bajnokság PS3 tulajok számára? keresgélek, de nem találok:S
aki ps3as az felvehet: GabenSuarez -
MdewC
nagyúr
válasz
illogiknoize
üzenetére
Ha PS3, akkor mehetne egy pár barátságos!

-
bandi0000
nagyúr
hali
Az mitől lehet, hogy single-ben simán szép szaggatás nélküli a kép, viszont multiba néha beszaggat, meg mintha lassú lenne, hozzáteszem 8 mb-os netem van, és BF4 meg tökéletesen megy multiba -
illogiknoize
csendes tag
Nem tudom megtartani, nem építek Seria A-ra egyáltalán, így nem fér be sehova.
Nem akarok úgyjárni mint Pepével. Aznap mikor hullott, 110K körül ment, mikor én adtam el ( öngólt szerzett a barom
) egy-másfél héttel később, már csak 70K volt, most pedig már 50K körül lehet hozzájutni. -
MdewC
nagyúr
válasz
illogiknoize
üzenetére
Szvsz következő pár napban csökkenni fog, ha már nem esik pakkból, picit feljebb megy. Pénteken, legkésőbb szombaton érdemes elpasszolni, ha nem akarod megtartani.

Milyen platform? Mert engem érdekelne.
-
illogiknoize
csendes tag
válasz
illogiknoize
üzenetére
Egy biztosnak látszik, szinte bárkit megéri most venni, kb féláron van mindenki a piacon..
Én jól jártam, eladtam az összes játékosomat tegnapelőtt, ma pedig mindenkit visszavásároltam..

80K + -
illogiknoize
csendes tag
Szevasztok Fifások!
Új vagyok itt a fórumon, ámbár fifával már régóta játszom.
A FUT-ot viszont idén kezdtem először, ezért is szeretnék egy kis segítséget kérni trade területen.Sok pakkot nyitogattam eddig, de sosem húztam jobbat egy-két "gyengébb" IF játékosnál.
Ma reggel felkeltem, gondoltam nyitok 1db premium TOTS pakkot, megnézzük mi lesz.
Cerci.Most olyan 200K az ára, vajon ez, ha vége a TOTS őrületnek merre mozdul? Lefele, esetleg felfele?
Örülnék ha valaki nálam jobban képben lévő megosztaná a tapasztalatait..
Köszi előre is!
-
PAUBEN
tag
válasz
danikollar
üzenetére
igen ?
-
Dr. Student
senior tag
Melyik platformon mennyien játszanak erről lehet tudni valamit ?
-
sch_a
addikt
Nekem elsore esett egy TOTS De Gea, azonkivul Gundogan es Neuer aki meg emlitesre melto. Viszont nem tudtam eladni De Geat, mert mobilrol vagyok/voltam. Sokat bukok vajon, ha varok meg vele?
-
PAUBEN
tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ez a hadicapes témáról valaki nem tud valami megoldást ? Vagy ez nem is azért van ?
Ez egy baromság, + aki kitalálta = no skill

Ha tudsz játszani nyersz ha nem akkor béna vagy.

-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Urak mindent elmondtak!
Azért ha tudod, próbáld ki Martinhot, de a kolumbiaiak is nagyon ott vannak, minden poszton. Védelemben Chiello mellett Caceres és Ogbonna is jók, erősek, gyorsak és megfizethetők! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Az tuti, sztem ha 3-an mennek rá, akkor is fejelne!

Tényleg néztem, de előbb sztem Cercit lenne jó megvenni.
-
almos94
aktív tag
Tudtok olyan játékost, akinek drasztikusan lecsökkent az ára. 0-50k-s árkategóriában.
-
Dr. Student
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Tegnap nyitottam kb. 200k-ért..... De semmi használható nálam se.

Kezd kicsit elegem lenne.... Online idényben már megint visszaestem a 4. osztályban. Tegnap egymás után kikaptam, ha épp nem 4-0-ra akkor 0-1-re ... Nem értem mivan... Kicsit szomorú ez az egész.
Ez a hadicapes témáról valaki nem tud valami megoldást ? Vagy ez nem is azért van ?

-
boff
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Itt találtam én is.

-
Francesco003
aktív tag
-
Francesco003
aktív tag
60k nyitás és semmi:SS
-
zsoltirte
aktív tag
HD Streamet nem tudtok a meccsre? Ha már szóba került.

-
BlessedElroy
senior tag
Aztakurva...
Most esett le ugyanabban a packban Podolosky és Sterling TOTW.
-
zsoltirte
aktív tag
Xbox 360-n szépen bezuhant a piac. Felnéztem, mert furcsa volt, h 2,3 milla élő igazolás van. Ramos 6800 zsetonért lett első licitre, Di Maria 3.játékos licitre 5200 zsetonért. A kettő együtt kb 35-40k szokott lenni. Sajna nincs több zsetonom, pedig lenne még mit venni.
Szerintetek ez mennyi ideig van így? Gondolom az új kártyák miatt van ez.

-
boff
senior tag
Játszottam egy sima kupát amit megnyertem de természetesen mi történt? Hát az amit leírtam... Valami linket küldhetnétek ahol mindenféle kérdőív kitöltése nélkül közvetlen írhatnék az EA-nak, hogy elküldjem őket mostmár úgy rendesen.. Ezek után minumum 5db arany prémium csomaggal jönnek nekem meg úgy 50k zsetonnal..
-
vegitossj7
addikt
Ha valaki brazil ezüst csapatot csinál, ajánlom őt

-
zsoltirte
aktív tag
Ha valaki megvette a 2014 FIFA World Cup Brazil játékot, akkor írhatna róla pár szót.

-
boff
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Mikor fognak aktívan dolgozni a játék javításán? Az elmúlt napokba 7 bnf-em volt azért mert megnyertem 1 meccset és a végén mikor lépnék ki kiírja, hogy hiba az ea szervereihez való kapcsolódáskor aztán kilép és visszalépek futba aztán jön a bnf dumával meg vesztes meccsel.. Most az Excellent kupám múlott ezen mert többször nem tudom megpróbálni mert lejár az idő..
-
BlessedElroy
senior tag
Mikor lesz aktív a TOTW játékban?
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az a TOTS Cahill-De Gea kettős nyamm.
(#7637) vegitossj7: Hát érte még én is visszatérnék, majd kiváncsi leszek az árára

-
Francesco003
aktív tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
küldök mindjárt linket.:d
na itt mindent lehet nézni:dd
-
vegitossj7
addikt
Én csak ezért visszajönnék a 14-be

-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Akkor megnézem Kaka helyett, köszönöm a tippet.

-
Rypejakten
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Tévez meg CAM-be szerintem jobb, mint csatárba, ugyanúgy, mint ahogy Suárez.
-
BlessedElroy
senior tag
Nos Urak, kérnék egy kis segítséget!
Megvolt az első meccs, nyertem 4-1-re, de lefújás után elvesztettem a kapcsolatot bla bla...kivágott az ultimate team módból is.
De nem ez lényeg...
Balotelli egy állat, az ok. De hogy Tevez 7-ből 6x nem találta el a kaput, az fasza volt(amikor eltalálta az gól is lett
). Tehát kéne a vaddisznó mellé egy másik csatár.
CAM: Di Natale és Kaka( sztem helyette is kéne vki)
CDM: De Rossi és Vidal.Ők elég jól elvoltak.
Védelem az nem volt rossz, de oda elfogadnék 1-2 tippet.CB-k : Chiellini és Benatia. IF Maiconnak sztem azért biztos helye van.
4-2-2-2-ben játszok, tehát 2db CAM kell. -
zsoltirte
aktív tag
Nálam is Constant van. Védekezik, támad, passzol, sebességével sincs gond etc... Nem egy Marcelo az igazi, de azért jó.
-
BlessedElroy
senior tag
Köszönöm a válaszokat!Megnézem mindhármat.

Ja ez a Martinho, ezt már néztem,mert kva gyorsnak kell lennie stat alapján, de letettem róla
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelenleg Constant van. Mivel nem ismerem az olasz focit(a focit sem
) így megvettem Raduval együtt.
Már csak ki kellene próbálni a csapatot... -
danikollar
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Nekem Constant és Antonini is jó volt, de jelenleg is Constant van használatban.
-
Genji
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Egyértelműen Marthinho! Ha pedig nem bánod hogy vesztesz pár chemy pontot Armero vagy Asamoah "lehozása" se rossz idea.
-
elod22
senior tag
Na vettem pár IF-t diszkont áron
(Hulk, Higuain, Juanfran, Sokratis, Coutinho)
Majd megírom hogy muzsikáltak, miután kipróbáltam őket. -
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hagytam is most magamnál fél milla coint.
Nem sok, de azért pár csapatot csinálok most belőle. -
BlessedElroy
senior tag
Na eladtam a BPL-es csapatomat, kipróbálok egy olaszt. Viszont LB poszt-on kicsit hiány van úgy látom. Ki lehet a legmegfelelőbb. Ez a kérdés elsősorban az olasz liga mestereinek szól, de minden javaslatot szívesen fogadok.

-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Ha bajnokság, akkor Korea, de ha nyerni is akarsz, akkor a Liga MX

Akkor itt van a csapat
2x5* WF és a padon is 1 5* WF
-
barcabome
aktív tag
Az elmúlt 2 napban 3-ad osztályból 5-öd osztályig estem vissza, most is elég rossz a helyzetem az 5öd ligában, de csináltam egy belga csapatot (a legolcsóbbat ami még félig-meddig arany), de nem rossz.

-
BlessedElroy
senior tag
Köszönöm a válaszokat!

-
PAUBEN
tag
válasz
danikollar
üzenetére
és mikortól?
-
PAUBEN
tag
Ma lesz már tots?
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Sztem Olasz, Seria A!

-
Nazara
őstag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Itt lesznek egy órával a meccs előtt a linkek, ha még nem használtál ilyet, akkor a sopcast, acestream, meg a streamtorrent nem fog menni, használd a flash-felirattal rendelkezőeket, lehetőleg minél feljebbről a listán.
-
deszkimo
csendes tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Itt mindig szokták streamelni a magyar sportcsatornákat.
[link] -
Dr. Student
senior tag
Este lesz a Real M - Bayern M
Nem tudjátok esetleg, hogy hol lehet nézni online ? Mivel nincs digisportom.....

-
danikollar
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Szerintem Francia, Brazil, Belga, Olasz. De vegitossj7 kolléga a kóreaiakra esküszik. Itt a nemzetre gondolok. Nekem vagy egy budget portugál ligás keretem, ami nekem nagyon bejött, xbox360-as havernak meg nem.
-
Blashe
aktív tag
MdewC !
4-4-2 felállásra nincs esetleg valami jó egyéni taktikád ? Fő szempont az erős védekezés lenne.
-
BlessedElroy
senior tag
Szerintetek melyik nemzet játékosaiból/bajnokságából lehet a legerősebb/legjobban használható csapatot építeni?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Nem vitatom.

Nálam IF Pogba és IF Vidal kirobbanthatatlan CDM-ben.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Benzema megvan de sokat nem fűzök hozzá...nem jött be nekem..
Messit meg kipróbálom majd ini helyett.. -
MdewC
nagyúr
válasz
Dr. Student
üzenetére
Sztem ott jó lenne, én oda tenném.

-
vegitossj7
addikt
Mocskos Digi

Csak nevetni tudok...
Belövöm, és egy csatorna se jön be a kábelen
Persze, mikor a BL megy, akkor fosik be
-
Dr. Student
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Benzemát lehet nem érdemes kihagyni ...Meg szerintem ini annyira nem jó.... Messit lehet CAM(ba) kéne tenni nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor ez előfordulhatott volna 1. bajnokságban is."
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sry
1:1 lett végül és találjátok ki milyen gólt kaptam? Martineznek beadták és befejelte 16-ról.
(Már elnézést, ha ez nagyképűen hangzott, nem annak szántam.)