Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Na, ha lesz időm holnap dobok képet egy nekem kedvező offline meccsről, de előbb ezt ajánlom:
    (Még szerencse, hogy nem a 12 éves vér Pisti vagyok, szal be tudom küldeni nekik.)
    EA VÁLASZ:

"Köszönjük a visszajelzést.Sajnos követeléseit nem tudjuk teljesíteni, de abban segíthetünk, hogy kizárjuk annak a lehetőségét, hogy az ön internet elérésével valami gond lehet.Ehhez meg kéne nyitnia a FIFA 14 portokat az internet elérésén és ezután elküldenie nekünk UO Trace adatait további vizsgálatra.** FIFA 14 portok megnyitása az internet elérésenÜgyfélközpontunkban talál egy részletes leírást arról, hogy melyik portokat kell megnyitnia.http://help.ea.com/hu/article/what-online-ports-should-i-open-for-fifa-14/** UO Trace adatok beküldése1. Töltse le az UO Trace programot egy windows alapú számítógépen / laptopon.ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe 2. Telepítés után le akarja tölteni a legfrissebb server adatokat, kérem engedje. 3. Kattintson az options -> advanced-re. 4. A fenti szövegdobozban adja meg a következő szerver nevet: easo.ea.com5. Kattintson a Trace Route gombra.6. Ha végzett a program, kattintson a Poll gombra és várjon amíg 100 csomagot küld az UO Trace.7. 100 csomag (a Pkts r/s menü alatt látja, hogy eddig mennyi csomagot küldött a program) küldése után állítsa le az operációt a Stop Poll gombra kattintva.8. Menjen az Edit menübe, majd válassza a copy opciót.9. Nyisson egy jegyzettömböt (notepad) és a kimásolt adatokat mentse el egy txt fájlba.10. A txt fájlt töltse fel a help.ea.com weboldalon az alábbi leírás segítségével.http://help.ea.com/hu/article/how-to-attach-a-file-to-your-ea-help-ticket/Köszönjük türelmét és együttműködését, várni fogjuk a kért UO Trace adatokat."

AZ ÉVEZRED VICCE!

:R

Ja addig, hogy ne unatkozzanak a válaszom vissza:

"A kért adatokat természetesen küldeni fogom, mert NAGYON kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle, az adatokat remélhetőleg két napon belül tudom küldeni. De nevetséges, hogy egyébként azt várják el egy átlagos, vagy adott esetben egy átlag alatti felhasználótól, vagy akár a példa kedvéért egy 12 éves gyerektől is, hogy Trace adatokat küldjön be? Mikor a napnál is világosabb, hogy a programmal, az ÖNÖK szolgáltatásával van a probléma??? Inkább kárpótolják az embert az "elrabolt" pontokért vagy pénzért, amit egy félkész és befejezetlen, hibáktól hemzsegő szolgáltatásért fizetett ki!!! Nevetséges, hogy így szeretnék a saját vállukról levenni a felelősséget! Az ügyfélszolgálatuk is elismerte, hogy a játék hibás, de hónapok óta nem történik semmi előrelépés!!! Nagyon várni fogom az eredményt, bár sok meglepetésre nem számítok..." (Azt várom mikor írják vissza, hogy lófasz a seggedbe hülyegyerek! :D)

;]

Új hozzászólás Aktív témák