Új hozzászólás Aktív témák

• fpatrik17

senior tag

válasz vegitossj7 #739 üzenetére

Fogyaték ez a KSI, imádom :C Amúgy FIFA 13-ban alapból csak Silverekkel játszottam UT-ben, mert az aranyok annyira gyorsabb meg Pro-k voltak, hogy mikor utána sima mecsseket toltam a haverokkal nem ment a játék... Nagyon ráálltam az ultimate teamre és utána idényekben nem jöttek az eredmények, az 1 osztály megnyeréséből kiesés lett 2.-ba, mert valljuk be teljesen más volt 13-ban mint a sima Seasons. Szóval ott is volt 3-4 silver csapatom In Formokkal meg full 5* hybrid meg ilyesmi és azokkal szopattam az agyontápolt arany csapatokat 1. osztályban. Én ezt szeretem ebben a játékban, szét szopatni meg sokkolni az ellenfelet. Ha nekiesek egy arany csapattal az ellenfélnek, biztos simán elkenem, de ott van benne az, hogy "áá jó csapata volt, belefér", de ha silver teammel iskolázom el a tagokat minden 2. mecss Rage quittel zárol az hótziher.. Én ezt imádom :D Az életben túl normálisak vagyunk embertársainkkal, legalább neten szopassuk egymást keményen! :Y

Ja igen és amúgy a kövi csapatom Bronz lesz erre a két emberre építve: Vaddisznó 1,Vaddisznó 2. Na ezekkel Sima mecsset tolva, ahol veled egyszintű csapatokat dob be, 5:0 alatt gáz lehozni mecsset. Két ilyen bronz headert atyavilág :D

Új hozzászólás Aktív témák