- Yettel topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Fogyaték ez a KSI, imádom
Amúgy FIFA 13-ban alapból csak Silverekkel játszottam UT-ben, mert az aranyok annyira gyorsabb meg Pro-k voltak, hogy mikor utána sima mecsseket toltam a haverokkal nem ment a játék... Nagyon ráálltam az ultimate teamre és utána idényekben nem jöttek az eredmények, az 1 osztály megnyeréséből kiesés lett 2.-ba, mert valljuk be teljesen más volt 13-ban mint a sima Seasons. Szóval ott is volt 3-4 silver csapatom In Formokkal meg full 5* hybrid meg ilyesmi és azokkal szopattam az agyontápolt arany csapatokat 1. osztályban. Én ezt szeretem ebben a játékban, szét szopatni meg sokkolni az ellenfelet. Ha nekiesek egy arany csapattal az ellenfélnek, biztos simán elkenem, de ott van benne az, hogy "áá jó csapata volt, belefér", de ha silver teammel iskolázom el a tagokat minden 2. mecss Rage quittel zárol az hótziher.. Én ezt imádom
Az életben túl normálisak vagyunk embertársainkkal, legalább neten szopassuk egymást keményen! 
Ja igen és amúgy a kövi csapatom Bronz lesz erre a két emberre építve: Vaddisznó 1,Vaddisznó 2. Na ezekkel Sima mecsset tolva, ahol veled egyszintű csapatokat dob be, 5:0 alatt gáz lehozni mecsset. Két ilyen bronz headert atyavilág

Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy FIFA 13-ban alapból csak Silverekkel játszottam UT-ben, mert az aranyok annyira gyorsabb meg Pro-k voltak, hogy mikor utána sima mecsseket toltam a haverokkal nem ment a játék... Nagyon ráálltam az ultimate teamre és utána idényekben nem jöttek az eredmények, az 1 osztály megnyeréséből kiesés lett 2.-ba, mert valljuk be teljesen más volt 13-ban mint a sima Seasons. Szóval ott is volt 3-4 silver csapatom In Formokkal meg full 5* hybrid meg ilyesmi és azokkal szopattam az agyontápolt arany csapatokat 1. osztályban. Én ezt szeretem ebben a játékban, szét szopatni meg sokkolni az ellenfelet. Ha nekiesek egy arany csapattal az ellenfélnek, biztos simán elkenem, de ott van benne az, hogy "áá jó csapata volt, belefér", de ha silver teammel iskolázom el a tagokat minden 2. mecss Rage quittel zárol az hótziher.. Én ezt imádom
Az életben túl normálisak vagyunk embertársainkkal, legalább neten szopassuk egymást keményen!