Hirdetés
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo V70 – a stílus érték?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Szeva Skacok!
Köszi a választ, a kérdés arra vonatkozott, hogy ha rárakom a chemistray lapot egy játékosra, amivel pl a kapura lövést fejlesztem, a futást nem, akkor nyilván a kapura lövés fejlődik, de a futás nem romlik. Ugye így van?
Ha vki meg szeretné nézni, hogy hol van ezek leírása a játékban, akkor UT-ben a keret választóban (csapat szerkesztés) megtalálja a leírását a chemistry stílusokról részletesen. Mi micsoda és mit fejlesztenek.
Illetve a fekete és kék lapok egyedi játékosok, az EA minden héten az egyébként a valóságban legjobban teljesítő játékosokból az aktuális forma alapján összeállít egy csapatot és egy héten keresztül elérhetőek random a paklikban, majd pedig lehet rájuk licitálgatni elég kemény árakon. (még 13-ban 1 misit költöttem rájuk...
) Most is ez lesz a cél Seria A természetesen. 
A lényeg, hogy ezek a játékosok jobb stattal rendelkeznek, mint eredeti társaik. A szívás akkor lehet, ha megveszel egy ilyen lapot, mondjuk 200.000-ért és kijön pár héttel később egy mégjobb belőle, mert akkor rohamosan romlik az előző ára... Pl. tavaly Marchisio. Alap 84, majd 85 és 86 skill. Ezeket a lapokat érdemes folyamatosan licitálni is ha épp nem játszatok velük, hiszen nappal aktívak (mert játszol velük), este meg keresik a pénzt a piacon...
(Annyi, hogy én PS3-on tolom, de a lényeg ugyanaz.)ÜDV!

Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Most is ez lesz a cél Seria A természetesen. 
(Annyi, hogy én PS3-on tolom, de a lényeg ugyanaz.)