Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
szelidorzo
aktív tag
Ma az alábbi meleg-hangú levelet dobtam postára:
Ügyfélszám: 106601…
Tisztelt? Fibernet!
Kénytelen vagyok panaszomat tértivevényes levélben megküldeni az Önök számára, mivel az internetes, telefonos, illetve területi ügyfélszolgálatuk egy dilettáns banda, intézkedési jogkör nélkül, valamint nem hajlandóak egy kompetens személy elérhetőségét sem megadni, aki érdemben képes megfelelő ügyintézésre.
Kb. 3-4 éve vagyok előfizetőjük mind kábeltelevíziós, mind internet-szolgáltatásra. (az, hogy a szolgáltatásuk minősége csapnivaló, már nem is részletezném túlságosan, különös tekintettel a 2009-es évben történt kb. 8db üvegszál-szakadásra fogott internet-szolgáltatás kiesés, televízió egyes adóin hangyás kép, stb.
Hűségidő lejártát követően mindig örömmel látogattam meg az ügyfélszolgálati irodának nevezett borzadályt egy napi hidegélelemmel és 3 doboz seduxennel felszerelkezve. Felkészültem a legrosszabbra, így nem is ért meglepetés (tél lévén pár órás fagyoskodás, mert a váróba már nem lehetett beférni, pedig nyitás előtt, annyian vártak az ügyintézésre, mivel új előfizetés megkötésén kívül semmit nem lehet intézni egyéb módon)
Úgy bő két évvel ezelőtt is rabigába hajtottam fejem és hűségszerződés igénybevételével módosítottam az általam igénybevett csomagokat digitális családira (TV), valamint Multi (net) csomagra.
A digitális tv nézéséhez szükséges beltéri egység az akkori akciós áron (volt ilyen akciójuk) megvásárlásra került, mivel nem kívántam havi bérleti díjat fizetni.
Így telt el a vállalt hűségidőszak.
Mivel hűségidőszak nélkül gusztustalan az Önök által alkalmazott árképzés, a hűségszerződés lejártát megelőzően két héttel 2009. december 16-án ismét befáradtam irodájukba (valóban nagyon fárasztó és kimerítő, egyszer javaslom, próbálják ki, hogy milyen az ügyintézésük) és a digitális családi csomagra vállaltam újabb egy év rabigát.
Szintén hűségidőszak vállalásával szerződés köttetett az internet-szolgáltatási csomag módosítására.
Net Multiról Net Sprintre, aminek átállítását az Önök igen kevéssé hozzáértő ügyintézője 2010. január 1-i dátummal vállalt, mivel az előző hűségidőszak akkor járt le. (az csak hab a tortán, hogy az általam előnyben részesített 6/1 megás netet nem köthettem, mindenféle üzletszabályzatra hivatkozva, de már ismerve a Fibernet nagyszerű ügyfélközpontú hozzáállását, meg sem lepődtem)
Ha megnyugodva nem is, de beletörődve sorsomba távoztam az ügyfélszolgálatról, hogy az új évben (2010) is az Önök rabszolgája leszek s használhatom a szolgáltatásnak nevezett intézményes lehúzást.
Külföldi tartózkodásom után tapasztaltam, hogy természetesen 2010. január elsején még a régi net csomagot szolgáltatják, de türelmes ember lévén nem reklamáltam rögtön, azzal a felkiáltással, hogy újév első napja ünnepnap és nem dolgozik senki.
Első reklamációmat január 3-án tettem meg, mind internetes elérésükön, mind telefonon. (az automata válaszukkal az elküldött anyagot mellékelem bizonyíték gyanánt.
Mivel semmi nem történt napokig, január hatodikán ismét panaszt tettem emailban s telefonon, ekkor már kissé emelt hangnemben, aminek legalább meg volt az a hatása, hogy életemben először az ügyfélszolgálatról valaki felvette a kapcsolatot velem, hogy átállították a megrendelt szolgáltatásra az internetelérésem.
Óvatos örömmel vettem tudomásul, hogy rendeződtek a dolgok.
Óvatosságom helyesnek bizonyult, mivel a tegnapi nap folyamán kézhez kaptam a számlalevélnek nevezett förmedvényt, amely az alábbi általam fölöttébb kifogásolt dolgokat tartalmazza.
Kiszámláztak kéthavi Set Top Box bérleti díjat!
Kérdem én, hogy milyen alapon? Az általam használt vevőegység saját tulajdonomat képezi és ezt 2 éven keresztül maguk is tudták. Kérem, sőt követelem, hogy a továbbiakban ezt a tételt a kiállított számláról mellőzni szíveskedjenek, a most kiszámlázott összeget pedig térítsék vissza számomra.
Az internet szolgáltatást 2009. december 16-i fordulónappal Sprint csomagként számlázták, ami a fentebb leírtak alapján nem felel meg a valóságnak, hiszen Önök 2010. január 6-ig Multi csomagot szolgáltattak a számomra.
Kérem, hogy valóságtartalommal bíró számlát állítsanak ki részemre, az eltérést pedig térítsék vissza, vagy amennyiben továbbra is december 16-tól kívánják érvényesíteni a csomag díjazását, akkor az ASZF-ben foglaltak alapján mivel feltöltési irányban nem tudtam igénybe venni a minimálisan vállalt sebességértéket, 21 napra kötbérigényemet ezúton kívánom érvényesíteni. (6*21=126)
Amennyiben helyesbítő számlát kapok és abban helyesen csak 2010. január elsejét tekintik szolgáltatási fordulónapnak, akkor csak a számomra járó 6 napra számolt kötbérigényt kívánom érvényesíteni (6*6=36)
Egyben tájékoztatom Önöket, hogy amennyiben levelem kézhezvételét követően 8 napon belül nem veszik fel velem a kapcsolatot, ügyemben érdemi, megnyugtató intézkedés nem történik, úgy panaszommal a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fogok fordulni, valamint az itt vázolt panaszt megküldöm az Index Tékozló Homár internetes portál részére is.
Mellékletek: 1 db utolsó számla, 2 db előző számla másolata, előző, az Önök számára megküldött panaszok (az automatikus reakcióval, hogy célba ért)
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest