Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
gozi
tag
válasz
intuicio
üzenetére
Most kaptam meg az UPC-s modemet (Scientific Atlanta EPC2203), ezek Docsis 2.0-ások, tehát velük lefele nettó kb. 50Mbit érhető el.
Apropó: nem kéne nyitni egy új, az átállással foglalkozó topikot a Fibernet/Dunaweb->UPC-seknek? (így nem szemetelnénk össze a Fibernetnél maradók topikját)
-
gozi
tag
Fontos infó az Indexes fórumból:
"A Fibernetes settopbox-ok vannak párosítva a kártyával, ami azt jelenti, hogy a box más kártyával nem megy. Ezt ki is próbáltam. Átmentem a szomszédba, bedugtam az ő settopboxába a kártyámat és nem ment vele. Neki is ugyanolyan Kaon stb-je van, mint nekem. Szerencsére a kártya megy más - nem Fibernetes - cuccal, ami tudja a Conax CAS7-et. Én és Roe ezért tudjuk használni. Magyarul az STB van párosítva a kártyával, de a kártya az STB-vel nem." zichie75 hozzászólása (1282)Ez nagyon jó hír!
-
gozi
tag
Nemrég egy ilyennel is szemezgettem (anysee E30 C Plus):
[Bővebben: link]
[Bővebben: link]
Az ára nem is annyira vészes, főleg, hogy ehhez nem kell 20eFt-ért CAM modul, mivel beépített Conax támogatással rendelkezik. Csak még mindig kérdéses, hogy működhet-e vele a Fiberes kártya... -
gozi
tag
Igen, van:
Terratec Cinergy C PCI HD CI
[Bővebben: link]Ehhez még kell egy Conax modulfogadó. Korábban gondolkodtam rajta, hogy beszerzek egy ilyet, de mivel nem tudom biztosan, hogy a kártya és a beltéri össze van párosítva, így egyelőre letettem róla (örülnék neki, ha nem lenne párosítva, mert nálunk az analóg véltel egyszerűen csapnivaló).
Sajnos nincs a közelben olyan ismerősöm, akinek a beltérijében ki tudnám próbálni a saját kártyámat. -
-
gozi
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nézd meg ezt, hátha ez a gond:
[link] -
gozi
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
kulternet.hu: Az oldal káros lehet a számítógépe számára...
ez is fasza...
[link] -
gozi
tag
Jelenleg Gödöllő környékén nemcsak a külföld, hanem a belföld is elég lassú (6/1).

-
gozi
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
A digitális kínálatra főleg úgy kell tekinteni, mint a hazai DVB-T adásnál, tehát a programválaszték bővítése a célja (a digitális rendszerben már 100 fölött van a csatornaszám). A T-Kábel által ellátott részeken pontosan ilyen beltériket adnak/adtak.
A HD adások hiánya pedig főleg az MPEG-2 átvitelre vezethető vissza (ráadásul az eszköz egyelőre lényegesen olcsóbb).
További előny, hogy segítségével a rosszabb minőségű hálózatokon is jó képminőséget tudnak biztosítani (a zajos/csíkos/szellemképes adásnál lényegesen jobb). -
gozi
tag
válasz
kamion1234
üzenetére
Ezek nem a modem MAC-jei, hanem a rácsatlakoztatott eszközök hálókártyáié (alapesetben csak a listán lévő a MAC-ekkel foglalkozik, ha betelt a lista, csak áramtalanítás után foglalkozik az új eszközzel).
-
gozi
tag
Gödöllőn és környékén megint teljes szolgáltatáskiesés van... Az ok: (ki lehet találni) Megint kábelszakadás...

-
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Időnként nálam is ezt csinálja... A Thomson modem szépen jelzi is, továbbá írogatja is a logjába, hogy valami gond van a hálózaton (pl. túl nagy a zaj...). Modem reset után álalában másik, zavarmentesebb upstream csatornára áll át, így ideiglenesen megszűnik a gond.
-
gozi
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem hagyják. Nálad csak valami adminisztrációs probléma miatt maradt úgy. Engem a váltástól számítva baromi hamar visszatettek az alacsonyabb csomagba. Ha kiszeded az oszlopn a szűrőt, attól nem lesz HBO-d, ugyanis már elég régóta kódoltan jön, nem kiszűrve. Sokan a visszirányú szűrőt szedik ki, hogy hátha lesz HBO-juk, és szarnak visszatenni (ekkor jön az, hogy egy vacak TV tönkreteszi a netet, mert teleszórja a visszirányt).
-
gozi
tag
Gödöllőn a tegnap esti vihar óta a város több részén egyáltalán nincs szolgáltatás... Pont amikor kellene... Mobilnet rulez, bár egy kicsit drága mulatság...
-
gozi
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Okulásképp: (azért, hogy más ne szívjon emiatt!)
"Azoknak szeretnék segíteni, akik FiberNet előfizetéssel rendelkeznek, hogy ne járjanak úgy mint én (gép újratelepítése, idegeskedés, stb).
Tehát a FiberNet-nél év elején bevezettek egy smtp figyelő rendszert, és ha valakinél felhasználó által ellenőrizetlen levélforgalmat gyanítanak (vírus), vagy a megengedettnél nagyobb fájlmellékletet akar elküldeni (max 2Mb), akkor tiltólistára kerül.
Ha fel akarja magát oldani az illető, akkor a stop.fibermail.hu oldalon kell ellenőriznie, hogy le van-e tiltva, és ha igen, akkor be kell írnia, hogy milyen ellenintézkedést tett ennek elkerülésére, és egy gombnyomással le tudja magát venni a tiltólistáról.
Ezt csak azért írom, mert ha valaki tökéletesen beállítja a levelezését, és elvben működnie kellene az smtp-s levelezésének, mégsem működik, akkor minden bosszúság előtt itt nézze meg, nincs-e a fentiek miatt tiltólistán." forrás: dynamicart.hu
-
gozi
tag
Másnak működik a fiberes SMTP? Ma délután óta egyáltalán nem lehet rajta keresztül e-mailt küldeni...
-
gozi
tag
válasz
mephi666
üzenetére
"a chieftecem óvja szépen a rendszert" Azért a túlfesszel az sem tud mit kezdeni...
Ha a hálókártya kiment, valójában jelentős túlfeszültség következménye lehet.
A probléma az esetek jelentős részében nem is az elosztó kábel TV hálózat felől, hanem a villamos hálózat felől érkezik. Sajnos a kettős szigetelésű berendezések (pl. TV) a villamos hálózati túlfeszültséget rossz esetben a kábelhálózatra is ki tudják juttatni.Mi ezeket szoktuk használni, de tudni kell, hogy 100%-os védelmet ezek sem tudnak adni:
[link]
[link]A másik lehetőség: olyan szünetmentes választása, amin a koax átvezethető.
-
gozi
tag
Ez a hivatalos indoklás:
Tisztelt Előfizetőnk!
Az elmúlt hetekben – Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepestarcsa, Mogyoród, Erdőkertes, Szada és Őrbottyán településeken – internet- és telefon szolgáltatásunkban rajtunk kívül álló okok miatt hosszabb-rövidebb szolgáltatás-kiesések voltak tapasztalhatók, ami Gödöllő, Erdőkertes, Szada, Őrbottyán településeken a kábel TV szolgáltatásunkat is érintette.
Tájékoztatjuk, hogy a meghibásodást az M31-es autópálya Kerepes és Mogyoród települések térségében zajló munkálatai okozták. Az építkezés miatt több alkalommal és több ponton megrongálódtak kábeleink. A rongálás következtében az internet- és telefon szolgáltatásainkban részleges szolgáltatás-kieséseket tapasztalhattak a következő időpontokban: 2009. április 2., április 6., április 20., május 3. és május 7.
Társaságunk természetesen haladéktalanul megkezdte a helyreállítást. Felvettük a kapcsolatot a kivitelezővel a hasonló jellegű káresemények megelőzése érdekében. Az autópálya kivitelezője a helyreállítási munkálatok során olyan megoldást alkalmaz, mellyel elkerülhető a kábelek sérülése, üzembiztossá tehető szolgáltatásunk, és az autópálya építése a jövőben nem fogja azt veszélyeztetni. Ennek következtében,
2009. május 15-én, Gödöllő, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán településeken
hajnali 00.30 órától reggel 08.00 óráig a kábel TV-, internet és telefon szolgáltatások
nem lesznek elérhetőek,
valamint ebben az időszakban, Mogyoród, Kistarcsa, Nagytarcsa és Kerepes településeken az internet- és telefon szolgáltatásokban várható kiesés.A rajtunk kívülálló okokból eredő, váratlan műszaki meghibásodás következményeként fellépő kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézését és megértését kérjük!
Budapest, 2009. május 11.
Tisztelettel:
FiberNet Zrt. -
gozi
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Ahhha... Ezért nincs meg a sávszéle egle-nek...

-
gozi
tag
Ahol van digitális TV, ott a központi fejállomásról jön a jel. Mivel digitális, ezért a zajos jel nem befolyásolja nagymértékben a vételt. Nálunk a digitális adással komoly minőségjavulás következett be. (korábban sok adó zajos volt...)
Ráadásul az EPG is megjavult, mostmár nem ír ki baromságot az m1 műsorára. Igaz a box, amit adnak, nem nagy szám... Durva volt, hogy a szerelő a teljesértékű SCART ki és bemenet ellenére nem teljes bekötésű kábelt hozott hozzá... Ha kicseréled teljesre és a tv is tudja az RGB üzemmódot, a kép tovább javul.
Egy pici panaszkodás:
Amúgy most szellemkép van néhány csatornán. (digitális és az analóg vétel esetén is!) Végignéztem többet is, és a tv2-őn a legnagyobb a szellemkép. (pedig úgy hirdetik, hogy a digitális adás esetén nincs ilyen
) Valószínűleg a forrás vacak... -
gozi
tag
Érdekes:
[link] -
gozi
tag
Szomszédunknak be van kötve, igaz, hogy nem nagy szám a beltéri, de az eddigi analóg képminőséget (nálunk sok csatorna zajos) még a kompozit kimeneten (CVBS) is veri a digitális adás. Ha pedig teljes bekötésű scart-al van összekötve a cucc, az RGB kimenet (komponens video) segítségével tovább javul a képminőség. Van EPG is, igaz ritkán van benne hibás rekord.
Ezzel lényegében össze is van foglalva minden fontosabb dolog.
-
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
A tegnap esti hibáért az ELMŰ volt a hibás... Ha nincs áram, nem működnek azok a fránya vonali erősítők se.
-
gozi
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Csináltak valamit. A fentebb belinkelt IP-t jelenleg nem a Datanet útvonalán érjük el. A ping 35-40ms.
-
gozi
tag
válasz
dormantamas
üzenetére
>>ITT<< leírtam a probléma okát és a megoldást.
-
gozi
tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Nem lehettett volna tájékoztatni az előfizetőket korábban, hogy mi a probléma? Csak egy E-mail kérdése az egész... Itt tényleg a kommunikációval van a komoly probléma...
Miért nem lehet, hogy a Fibernet is biztosít egy hozzáértő és megfelelő jogokkal rendelkező munkatársat erre a fórumra, aki megválaszolja/megoldja az itt felmerült kérdéseket és problémákat? A nagy UPC-s fórumban ez működik... Kapitány! Nem vállalod el?
Olvasni olvassák ezt a topicot, az 100 %, mert a múltkori ÁSZF belinkelésem után nagyon hamar eltűntek a korábbi ÁSZF-ek a Fiber weboldaláról.
Szerintem nem sokból tartana megbízni valakit, aki válaszolgat és megoldja a felmerült gondokat... Végeredményben mindenki elégedettebb lehetne/lenne.Például senki sem tudott nekem válaszolni arra a kérdésemre, hogy a webmail miért csak Fiberes IP-ről érhető el... A webmailnak nem pont az lenne a lényege, hogy bárhol van az ember, megtekintheti a leveleit?

Apropó: a 8M-s netem, éppenhogy eléri az 512K-s értékeket... ping az egekben... Éjjel természetesen jó. (gödöllői körzet) Erről is mondhatna valaki valamit (mi a gond, mikorra várható hogy javul, stb...).
-
gozi
tag
válasz
chubakka
üzenetére
Ezek nekem tutira lejöttek:
http://www.arkangles.com/kchess/kchess_elite_4.exe
ftp://download.axelero.hu/pub/seged/egyeb/nero7hun.exe -
-
gozi
tag
Nálad nem olyan biztos, hogy a modem volt a ludas... Ugyanis a modemek eltárolják a korábban használt hálózati eszköz MAC címét. Ha másik egységet kapcsolsz rá, a régi MAC-el rendelkező eszközt várja. Az ismeretlen MAC-el rendelkező eszközzel nem tesz semmit. (modeme válogatja, hogy viselkedik az új eszközzel. A Motorola pl. 2 MAC-et tárol, így két eszközzel nincs gond) Általában az a megoldás, hogy a router bekapcsolt állapota mellett kihúzod a kábelmodemet az áramból rövid időre. Ha ez sem megy, akkor klónozni kell az eredeti hálókártya MAC címét.
-
gozi
tag
-
gozi
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem nem a munkahelyed hibája. Én sem tudok belépni a munkahelyemről, pedig néhány nappal ezelőtt rendben ment. Nem tudom, hogy mi a fenét ronthattak el... (nincs proxy, se oldalkorlátozás...)
Otthonról természetesen minden gond nélkül megy.
-
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Lassan egy hónapja már 10G a BIX port, javulást csak az elején tapasztaltam...
-
gozi
tag
Nálam (Gödöllő) most ennyi a 8M... Ráadásul nagyon ingadozik...

-
gozi
tag
Látom, nem volt érthető:
A hazai és a nemzetközi forgalom is ugyanazon a "kanócon" megy az előfizetőtől a Fibernet központi "fejállomására"... Csak ott fog szétválni, és menni vagy a BIX felé vagy nemzetközi irányba. Ha kevés a sávszél egy adott vonalon, akkor tök mindegy, hogy azt a terhelést külföldi vagy belföldi irányú adatfolyam adja, de a BIX-en csak a hazai irányú forgalom látszik!A hibaüzire: tipikus Terayon hiba. A szakadozás az első tünete. Az esetek többségében a csere lesz a vége...
-
gozi
tag
Hát ez egyre rosszabb... Lassan szimmetrikus netem lesz...

Szinte használhatatlan, hosszú perceket kell várni az oldalakra, míg betöltődnek...
-
gozi
tag
Ha a beállítások jók, akkor érdemes először egy alapos vírus/trójai/spy keresést csinálni. Ha ez nem vezet eredményre, akkor tűzfal/router körül szétnézni.
Ha ez sem hozza meg a kívánt eredményt, visszagondolni, hogy egy hónapja milyen új program (esetleg Windows Update) került fel a gépre. -
gozi
tag
Errefelé (Gödöllő) tapasztalni valami javulást:

Korábban ilyenkor nem ment feljebb 2-3 Mb/sec-nél... -
gozi
tag
Most bezzeg ennyi:

Csak azt nem értem, hogy nappal miért nem lehet ezt tartani... (Bár a BIX-es port terheltsége is lecsökkent 1,8G-ra...) -
gozi
tag
Lehet, hogy a lassulást a BIX-es port telítődése okozza:
[link]
Ma 11-től fullon van... -
gozi
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szerintem felkerülhetett a szerver valami spamlistára... Szerencsére a levelek fogadása még működik.
-
gozi
tag
válasz
dodopek
üzenetére
Nyár óta nálam is ez a helyzet... Ha nincs adatforgalom, akkor is villog az aktivitást jelző led. Lehet, hogy okozhat probémát, mert a mérések szerint 2-3 kb/sec adatforgalom mindig van. Elképzelhető, hogy az esténkénti komoly lasssulásban is szerepe van, bár a fene tudja...
Az SMTP-vel meg van valami probléma, mert azok a levelek, amiket a héten küldtem az esetek 10-20%-ában érkeztek meg a címzetthez.
-
gozi
tag
Itt a sebességcsökkenést a nagy terhelés adja. Vagy nem megfelelően konfiguráltak az eszközök, vagy egyszerűen nincs megfelelő mennyiségű sávszélesség... Sok esetben a felhsználók számának növekedését nem követte feljesztés és ennek ez az eredménye.
A BIX-es port is csutkára van járatva:
[link]Fél OFF:
Az UPC-s fórumot olvasgatva, egyelőre úgy tűnik, hogy náluk nem igazán működik megfelelően ez a korlátozgatósdi, és már megvan a kijátszási lehetősége. -
gozi
tag
Gödöllőn sem rózsás a helyzet...

8M helyett... ez van. -
gozi
tag
Gödöllőn már megint nincs net... Megint optikai kábel gond...
Röhely, hogy emiatt már hány órát (napot) szünetelt a szolgáltatás idén (amit itt művelnek, azt egyáltalán szolgáltatásnak lehet nevezni?). -
gozi
tag
válasz
szasza_xp
üzenetére
Ha jól emlékszem, két eset lehetséges:
1. A Fiberes SMTP-t csak Fiberes hálózatból lehet használni. De ez nem Fiberes sajátosság, mára szinte az összes nagyobb szolgáltatónál ez a helyzet. Ennek a tiltásnak egyedüli oka a spam.
2. A T-com hálóztaban csak a t-comos levelezőszerverhez való csatlakozáskor lehet használni a 25-ös portot.
Ha kívülről akarsz küldeni, akkor: [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
remélem sokáig bírja majd...
Hááát... most ennyi a 8 megás...![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/176280490.png)
Ráadásul ingadozik, mint a fene...
[Szerkesztve] -
gozi
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a pontos típus SB5100i.
-
gozi
tag
Na akkor nézzük:
Az első két átjárónál az a helyzet, hogy a terheltségtől függően válaszolnak a ping utasításra. Valószínűleg a lehető legalacsonyabb prioritásra van téve a ping feldolgozása és arra való válaszadás. Hiszen nem ez a fő feladatuk. Sejtésem szerint erre a lépésre Cfos miatt volt szükség.
A másik dolog: Igen, valószínűleg rövidebb lesz az origo-ra az útvonal, hiszen a t-online tulajdonában van, így a t-online saját szerverparjában lévő gépet rövidebb úton érik el a t-online-sek.
Ezekből szerintem semmilyen következtetést nem lehet szerintem levonni a szolgáltatás minőségére vonatkozóan....
[Szerkesztve] -
gozi
tag
A hostnév az egy dolog. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy weboldal nevét. Valójában itt azt állít be a szolgáltato, amit csak akar. Semmi köze nincs ahhoz, hogy melyik bix-es porton kereszül megy az adatod. (szerintem minden Fibernetesnek a hostneve *.fibernet.bacs-net.hu)
-
gozi
tag
Nem tudja valaki, mi a frászkarika van Gödöllőn? Kb dél óta szinte használhatatlan a net, szakadozik, percekre visszajön, de akkor csigalassú. Szomszédoknál is ilyen, vagyis nem nálam van a hiba.
[Szerkesztve] -
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Hehe, ez érdekes. Én tudom, hogy a postafiók mérete 20 MB, e-mail címenként. Sőt, a weblapon is ezt lehet megtalálni. Szerintem ez az 5 megás korlát szánalmas... Már a legtöbb ingyenes szolgáltató is min. 20 megát ad...
-
gozi
tag
Egyetlen apró kérdésem lenne csak: milyen jogcímen néznek bele az adatforgalomba? Főleg, ha ezt valami másik cég követte el. Ez ráadásul további aggályokat is felvet. (adatvédelem, stb.) Emlékeim szerint az Invitelnél is volt hasonló eset, de azóta azok mintha leálltak volna vele. (talán épp azért, mert jogellenes)
[Szerkesztve] -
gozi
tag
Én is tapasztaltam, a DNS szerverrel/ekkel van valami gond. (Ezek elvileg Opticon-os szerverek)
Egyébként is lassú a névfeloldás az esti órákban, az egyébként szokásos, de most szerintem más gond van. (ráadásul nemrég volt már ilyen)
Igazán megcsinálhatnák már ezt is, mert ez nem állapot, és a szolgáltatás értékét is rontja az, hogy egy oldalra 15-20 másodpercig kell várni, esetleg timeouttal elszáll...
Én átírtam a szolgáltató által automatikusan kiosztott szerver helyett egy másikra, az most villámgyorsan működik.
[Szerkesztve] -
gozi
tag
Hogy ne érjen senkit meglepetésként:
Gödöllőn az ELMŰ karbantartást végez a saját hálózatán augusztus 29-én 9-10 óráig és 13-14 óráig. Ezalatt a gödöllői körzetben a kábeltévé és az internet szolgáltatásban fennakadások várhatóak.
[Szerkesztve] -
gozi
tag
Sziasztok!
Van egy felettébb érdekes problémám, remélem tudtok benne segíteni.
Egy ismerősömnek a gépe korábban USB csatlakozással volt összekötve a kábelmodemmel. Mivel kellett az összes USB port, látta, hogy a modemen (Terayon TJ 715x) van Ethernet csatlakozó, vett egy hálókártyát, hogy azon keresztül kösse össze a gépet és a modemet.
Azonban ha a modemet és a számítógépet UTP kábellel köti össze (persze az USB kihúzva), akkor a számítógép azt írja ki, hogy nincs a hálózati kábel bedugva. Próbáltuk már patch és cross kábellel is, de az eredmény ugyanez. A modemet újra is indítottuk, de semmi hatása nincsen. A hálókártya amúgy rendben működik, egyébként ez egy RTL8139-es Edimax hálókártya.
Valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet ez, és miért nem működik?
Köszi előre is. -
gozi
tag
Köszi a választ!
Egyébként léges a hálózat.
Azoknál szomszédoknál, akiknél be van kötve jó, igaz ők kb. 100 méterre laknak, ő hozzájuk van közelebb az erősítő. (Tőlünk tovább nem is lett vezetve a vezeték.)
Sőt, az a furcsa, hogy csak a S16-tól vacak, a C sáv alsó fele is jó C12-ig. Olyan mintha egy aluláteresző szűrő lenne bekötve, pedig nincs is.
Bejelenteni már bejelentettem. -
gozi
tag
Kapitány!
Lenne pár kérdésem, remélem tudsz valami bíztatót mondani.
Szerinted mi lehet az oka annak, hogy pár napja az összes adó a TV-n ami a kábelsáv közepétől van felrakva (kb. S16-tól felfelé) és az egész C sávon igen vacak a vétel? Emiatt értelemszerűen a nettel is vannak gondok.
Az összes csatlakozást ellenőriztem, de nem lett jobb.
A kábelmodem menüjében ezek a jelszint értékek vannak:
Downstream
SNR: 20-32 dB között váltakozik
Power level: -19 és -11 dBmV között mozog.
Korábban ezek voltak az értékek:
SNR: 45 dB volt stabilan
Power level pedig: +2 dBmV
Van ötleted, hogy mitől lehet ez? (pl kilazult csatlakozás az oszlopon)
Köszi előre is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez is fasza...

) Valószínűleg a forrás vacak...