- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Aktív témák
-
kisfurko
senior tag
válasz
Jim Tonic #268 üzenetére
Nekünk se filozófia, se marketing, jó, közgáz I. és II. van. Persze vehetsz fel filozófiát, ha akarsz...
Nekünk tényleg műszaki alapokon közelítik meg a témát, ezért is műszaki informatika szak.
Nem ám lenézni vagy bármi ilyesmit akartam, csupán a hozzászóló BME-s arcokról írt. Szerintem a mi képzésünk sem a legjobb, nem vagyok eltelve vele, ne félj...
Az informatika persze nem programozásról szól, az csak egy eszköz. Van programozós szakirány is, természetesen. -
kisfurko
senior tag
válasz
Jim Tonic #264 üzenetére
Első résszel egyetértek.
A második rész meg badarság. Azért, mert valami absztraktabb, attól még nem kell hatékonyabbnak lennie. És az, hogy mennyi erőforrást igényeljen, az kevésbé absztrakt dolognál jobban befolyásolható. Gondolj arra, hogy egy könyvtárat általános feladatokhoz terveztek, speciális esetekre viszont jobbat lehet csinálni. Szerintem se a túl magasszintű, se a túl alacsonyszintű programozás nem jó, mindig a megfelelő kell. Az egyensúlyt nehéz megtalálni.
Na, megint írtam egy felesleges levelet...
Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged