- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
válasz
kisfurko #266 üzenetére
de gyakran teljesen felesleges VBnél alacsonyabb szintű nyelvet használni, mert csak lelassítja a fejlesztést, a mi gépek mellet meg kevés olyan komplikált alkalmazás van, aminek a nagy része teljesítményigényes lenne.
és megvannak azok az esetek is, amikor az alacsony szint követelmény(beépített rendszerek, driverek, oprendszerek, valóban teljesítménykritikus libek...) tehát nem kell elfelejteni a végleteket sem. -
válasz
kisfurko #265 üzenetére
Én is műszakis vagyok. Sorolok párat, amit Te is tutira tanulsz. Filozófia, marketing, különböző közgáz tárgyak.
Azért nem hiszek neked, mert az általános műveltség miatt, vagy mert mondjuk jó tudnod mi az az e-commerce, neked is teletömik az órarended olyan tantárgyakkal, ami nem fog a programozáshoz közvetlenül kötődni. Elhiszem, hogy neked a műszaki=BME, de minden akkreditált műszaki főiskolán/egyetemen, műszaki informatika szakon szinte ugyanazt adják. Kérdés, mennyire eredményesen, ebben jó a BME, de az alap ua.
Hamarosan bankinformatikát fogok tanulni, talán a BME-n, és kétlem, hogy a tantárgyaim nagy része a programozáshoz fog kötődni, pedig műszaki informatika lesz. -
válasz
kisfurko #254 üzenetére
Ezen vitáznék, persze kinek mi a tapasztalata. Fejlesztési idő alapvetően nagyobb programoknál csökkenhet, kicsi progiknál nem kell, vagy nem éri meg OO nyelvet használni.
Én kitartok amellett, hogy gyorsabb, adódik abból, hogy kompaktabb, kevesebb sorból megírható. Kevesebb gépenergiát, ramot, erőforrást igényelhet.
Ezek az én tapasztalataim, persze ez pont az a terület, ahol örökké lehet tanulni. -
válasz
kisfurko #255 üzenetére
Na jó. Ott a matek, meg néhány tantárgy (műszaki, aminek hasznát veszem programozásban.) De nem tudok mit kezdeni a marketinggel, a gazdasági tantárgyakkal, és egyéb, a programozáshoz nem köthető dolgok. A tantervem 50%-át ilyen tantárgyak alkotják.
Nyílvánvaló, hogy matematikával kezdődik az egész, aztán technológia, félvezetők, stb-stb. Ezeken túlvagyok, most indul igazán a programozás a tanulmányaimban.
Nem vagyok túl rajta, de azon igyekszem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Óra topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged