- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
válasz
TheVeryGuest #178 üzenetére
''Meg függvénypointerrel se sűrűn találkozik az ember''
Ez nem a nyelven múlik, hanem azon milyen programot írsz. Én példáúl előszeretettel használtam őket. -
Fisha
őstag
válasz
TheVeryGuest #179 üzenetére
Hat az biztos hogy a java nem eppen a sebessegerzekeny szegmenst celozza meg.
-
yerico
senior tag
válasz
TheVeryGuest #123 üzenetére
Nem csak, hogy el tudok képyelni Javas telefonközpontot, de volt/ van is közöm hoyyá. Igaz, a nagyja C++-ban van, de egyes részei Javaban írodtak.
Egy gyújtás / ABS vezérlés szerinted milyen bonyolultságú. Ha jól sejtem, akkor ifek halmaza, és semmi spec nincs benne. Jó példa erre a Peugeot elektrnikája, amely néha besokall, és olyankor le kell resetelni (gyújtás levesz, újraindít), és megy tovább.
Ennek ellenére nagyon sok helyen a C az életképes megoldás, mert sokkal gyorsabb kódot tud fordítani, mint a Java. Ellenben ma már a memória kilója szinte jelképes összeg, így egyre kevésbé foglalkoznak vele az emberek, mennyi erőforrást is eszik a program, a lényeg egyedül és kizárőlag a fejlesztés gyorsasága. Itt viszont a Java előnybe kerül. -
amargo
addikt
válasz
TheVeryGuest #123 üzenetére
hát ezt a részét se ismertem.. én csak azt látam, hogy kisebb eszközökben pl mobilban milyen jól meg van a Java és, hogy ez kishelyen is kis rendszer körülmények között is milyen jól megy. egy OP rendszer vezérlését nem tudom, hoyg tudná ellátni, de enynire nem is ismerem.. viszont ha vki mobilokat akar programozni jó sok pénzért, annak ez kell
egy Javanak tényleg ilyen konfig kell? ezt nem értem.. kicsit erről tudnál még írni.
amargo
szerk:g4dg3t, még milyen jó, hogy hozzá szolás után olvasom el csak a köv választ.. így totál hülének érzem magam
én Javaról eddig sok jót hallotam, azt persze én sem gondoltam, hogy mindenre jó, nem is ismerem ennyire. De azt láttam a mobilokon, hogy eléggé jól elvan benne.
na most megint kavarodtam a Java-val kapcsolatban
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
válasz
TheVeryGuest #122 üzenetére
no én soha nem tudtam a hátterét a C/C++-nak.. sajna a tanárok tanítási módszere ott kimerült, hogy a kávéja mindig kevés volt.. ezért órán is ritkán láttuk.. na mind1.
de ezért örülök, hoyg leírjátok ezeket, mert csomó mindenről foggalmam sincs..
(TheVeryGuest asszem te adtál tanácsot a memóri kezelésről C-ben. át is nyálaztam.. de csak Jpgre megy, de ez is már vmi)
Azt észre vettem, hogy C hez eléggé nehéz találni jó anyagot.. de nem lehetetlen.
Én nem is tudok sokat írni, én is csak kezdő vagyok, de ezek a válaszok többet segítenek nekem mint, az, hogy könnyű ez és nehéz az.
amargo
Aktív témák
Hirdetés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo IV
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged