Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp
    addikt
    válasz Drizzt üzenetére #371

sztem 1 kizáró ok van h valaki ne jöjjön bme-re, ha a matekhoz nem sok köze van, mer' az elején azért majdnem a fele matek. analízis, gráfelmélet, számelmélet, valszám stb. meg később is épül ezekre bőven tárgy (félévente 1-2 matekos tárgy mindig van).
    meg azért szinte mindenki szív valamivel, pl. nekem a bsz, fony, algelm amivel azért rengetegen szívtak elég könnyne ment, viszont pl. fizika, analízis elég erőlködős volt.

progos téma: amit így középsuli alatt tanítanak az kb. 3-4 előadás max, ha 1 kicsit pengébb valaki akkor a félév feléig kihúzza :DDD
    azmeg hogy minden mérnöki szakon van sok prog hülyeség, még villamosmérnökin is csak 2 félév, és az is jóval lájtabb mint infón, más mérnöki szakon meg valszeg méglájtabb.

meg a bsc képzés nem azt mondom hogy full lájt, de azért jóval könnyebb mint ami a hagyományos képzésen ment.

(nem mint erre a hsz-re válasz, csak nem akartam 5 hszbe leírni amit 1be is le lehet)

sz:
    Fehérholló ez villanyon van ugye? ott 1 pöppet neccesebb a digit és lájtabb a prog :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák