Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
nem tudom mekkora tárhely kell és mekkora adatforgalom neki, de a pcloud elég jó.
10GB tárhelyet gyorsan össze lehet hozni (talán 5 van reg. után, de pár lépés és 10GB lesz és még 20-ig fel lehet menni azt hiszem) és 50GB adatforgalom _havonta_. Igen, sajnos ez lehet nem sok, de ha pár10MB-os fájlok mennek max 30 gyereknek naponta, akkor ha nem mentek túl a napi 1,5GB-on, akkor ki fog tartani hó végéig. És ha jól láttam, követhető is pontosan a forgalom alakulása. Onedrive lehetne még, de ott 5GB van csak. Mega.nz nem tudom mennyire menne jól, ott is van beépített player...meg forg. korlát is -
-
pn4hvq
senior tag
-
betyarr
veterán
nemrég lettem készen a feltöltéssel.nagyon sokat kellett kínlódni.én azért bízom benne,hogy idővel rendben lesz ez a mega.az a-drive is elég sokat fejlődött,mégha nem is máról holnapra.remélem nem csak illúzókat kergetek.
én most zip-ként töltöttem le képeket,úgy megmarad a mappaszerkezet.bár 15 gigát nem tom hogy be tudna-e zippelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gumi és felni topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest