Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Igen, velem nemrég történt, hogy elbuktam vagy 15 GB "okosan szerzett" tárhelyet a DB-n, aztán egyik napról a másikra csak annyit láttam, hogy 100%-ra mászott fel az amúgy kb. 60%-os fiókom.
Fent lévő adatokat természetesen nem bántottak, csak ugye feltölteni nem lehet míg le nem mész az új korlát alá. Bár gyanítom egyébként hogy a végtelenségig ők se tárolják "hitelbe" a cuccaid, de szerintem egy pár hónap vagy fél év türelmi idő biztos van, mígnem kitakarítanak helyetted.
Egyébként gyanítom azért buktam el a meghívottjaim utáni 500 MB-okat, mert elérhettem talán a fél évet, vagy 1 évet, mióta egyik reg se jelentkezett be. Szóval nem örök a meghívottak után járó 500 mega ...
Jah igen, kérdésem többiekhez: régen sikerült, - de most már nem engedi és kurva idegesítő - hogy merevlemezen egy mappa szinkronizálást simán kikapcsoljam, hogy ne rakja fel a felhőba, csak hagyja békén ott a helyén. Ahányszor kipipálok valamit a Selective Snyc-ben, egyből letörli a merevlemezről. Di mi a picsáért, mikor én csak a szinkront akarom kikapcsolni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest