Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Most megnézve a telefonon 62.4% of 28.25 GB-ot ír
Persze ebből biztos tudok faragni, mert van jópár több száz megás videó amit meló miatt raktam fel megosztani,,,és elvileg már nincs rá szükség,,,de sajnos ismervén az embereket, azért tartom ott meg, mert lehet hogy egy év múlva "megtalálnak", hogy pfúúú nincs több másolat,,és nagyon kellene nincs meg neked valahol?"
Na ezért szeretem az ilyesmit a felhőben megtartani,,,a gépemen nem "piszkol" mappát, csak a dropboxban,,,,
Lehet, hogy logikátlannak hangzik hiszen ugyanúgy adatmennyiségként jelentkezik,,de "az a Dropbox"
Szóval használom rendesen
Takarítani nem szeretek, mert annak mindig rossz vége van,,,,a "mindent kidobok" típus vagyok
A fotós mappáim méretét mobilon nem tudom megnézni,,,pillanatnyilag meg olyan gép előtt ülök ahol nem szeretnék bejelentkezni szinte "sehova",,,
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Háború Izraelben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest