Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
Miért törölnék?
Nem hiszem, hogy valaki ezzel nagyon foglalkozna. T-Mobile-t miért érdekelje, aki meg megveszi a bemutató készüléket, hát nem hinném, hogy ír a Samsungnak, vagy a Dropboxnak, illetve ha ír akkor kétlem, hogy foglalkoznának ilyennel, mert gyakorlatilag normális folyamat történt.
"Bocsi, valaki felhasználta előlem ezt és ezt, töröljétek légyszi!" Ha használtan veszek készüléket, akkor az előző tulaj regisztrációját is töröltetem, nekem meg új lesz, mert írtam egy e-mailt?
Elég belépni amúgy aztán kapsz egy e-mailt, valamint a Dropbox listában írja, h Samsung promóban részt vettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő