Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
Miért törölnék?
Nem hiszem, hogy valaki ezzel nagyon foglalkozna. T-Mobile-t miért érdekelje, aki meg megveszi a bemutató készüléket, hát nem hinném, hogy ír a Samsungnak, vagy a Dropboxnak, illetve ha ír akkor kétlem, hogy foglalkoznának ilyennel, mert gyakorlatilag normális folyamat történt.
"Bocsi, valaki felhasználta előlem ezt és ezt, töröljétek légyszi!" Ha használtan veszek készüléket, akkor az előző tulaj regisztrációját is töröltetem, nekem meg új lesz, mert írtam egy e-mailt?

Elég belépni amúgy aztán kapsz egy e-mailt, valamint a Dropbox listában írja, h Samsung promóban részt vettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest