- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Akkor visszafele fejlődnek...
Közben megnéztem a gdriveot is, ott 700 ft havonta a 100 GB. Nem rossz, csak az a bajom vele, hogy mai napig nem jöttem rá, hogyan tudok direct linket kreálni egy képhez. Ugye dropboxnál a http-t kitörölve és egy dl.-re lecserélve ezt megoldható. A onedrive meg felkínál erre egy külön gombot, szóval ott még ennél is egyszerűbb a dolog. Viszonylag sűrűn osztok meg screenshotot ilyen módon, így nálam ez egy fontos funkciónak számít.
No, meg csak azért van drive fiókom, mert automatikusan járt az "androidos" accountomhoz. Ez monjuk igaz a one-ra is, hiszen win 10-ben már ott szinkronizál előtelepítve. Emiatt kicsit jobban preferálom - ugye minusz egy telepítendő program.
Legszívesebben maradtam volna dropboxon, mert azt szoktam meg, csak közben lejárt valamilyen bónuszom és csak 2,5 GB felhasználható helyem maradt, ami már kevés a zenéimnek (4 GB+)... az ebookjaimról nem is beszélve (4 GB+ ismét), régi játékaimnak az ISO-ja (máshová nem ment be az a fránya SSD a notiba
), így kellett egy filléres felhős szolgáltatás, de rögtön, amíg hétvége van. Az mondjuk meglepett, hogy ennyire olcsó. Én valami 1500-2000 Ft környékére készítettem a tárcám és nem vártam többet 100-500 GB-nál. Erre meg 1 TB-al dobálóznak minden felé ebben az árkategóriában - plusz-mínusz 1-2k, annyira nem jártam utána...
A privacy miatt meg nem aggódom, mert semmi olyat nem tárolok a felhőben, így nálam ez a kérdés abszolút jelentéktelen. Most őszintén kit érdekel ha megnézik a screenshotjaimat? Esetleg látnak egy music_backup.rar-t, ami jelszóval védett vagy más jelszavas csomagolt fájlt? Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen esetekben távolítanak el fájlokat a felhőből, de remélem ilyen nem fordul elő, mert van ami csak ott van meg, máshova már nem nagyon tudom tenni. Ez nem annyira igaz, mert pc-n megvannak a fájlok, csak az ugye nem nevezhető backupnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Suzuki topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged