- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Úgy tudom 24 órás a tiltás, a letöltési limit pedig "fluid", és a Google szervereinek terheltségétől függ.
Na erre például jó a DIGI nagyon olcsó nagyon gyors netje, ahol van 200+Mbps feltöltés. Így éri csak meg a NAS, saját nettel, mert szerverterem bérleti díjjal ugyanott vagy mint üzleti felhővel.
Kíváncsiságból megnéztem, 115k-ból összedobható egy FreeNAS gép, 4db WD RED 4TB HDD +125k, így 240k-ból megvan 12TB szerver (RAID Z ahol 1db HDD meghibásodhat adatvesztés nélkül).
sztikac
Google-nál a Business Standard csomagban nincs minimum user kikötve, mindenképpen 2 TB a tárhely.
Akkor engem átvertek.: "With Business Standard, you get 2 TB of pooled storage for each user in your organization to store Gmail messages, Google Photos, and files in Google Drive. Or if you have 4 or fewer users, you get 1 TB pooled storage per user."
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest