- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Köszi mindkettőtöknek!
Igen, nekem is az első gondolatom volt, hogy használjuk a munkahelyi NAS-t (DS1813+) erre a célra, de elég szar a feltöltési sebességünk, ráadásul 15-20 ember dolgozik is ezen a sávszélességen egész nap, és ugye egyszerre akár több partner is elkezdhet letölteni sok gigás filmeket, aztán lehal itt nekem minden.
Ezért gondoltam felhőkre, csak erre meg megint áldozni kéne. Nem elég a 2 terás Drive-ot fizetni.
Volt még olyan tervünk is régebben, hogy minden kollégának Google Workspace fiók, meg ugye mellé korlátlan tárhely (talán ahhoz már korlátlan adatforgalom is jár), de egyelőre el lett napolva, mert nincs rá pénz.
NAS-t kéne raknom egy gigabites szerverterembe, de az megint egy kisebb vagyon. Ehhh...
Azt egyébként lehet tudni, hogy a Drive-nak mennyi az adatforgalmi kerete, és milyen időszakonként számolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest