- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
A tegnapi posztom óta ahogy látom a magyar kereskedők oldalain (a4team,compker, stb.) majd +10.000Ft-al megemelkedtek az Office 365 Home árak, talán ez már az Amazon korlátlan csomag megszűnése miatti áremelés?
Közben nézem a német amazon-t ahol tegnap az Office 365 Home még csak 55€ volt, de akkor most már úgy néz ki, hogy biztos, hogy a Microsoft máris árat emelt világszerte, ami szerintem már az Amazon korlátlan csomag megszűnése miatt van
Itt meg tudod nézni a német amazon-os Office 365 Home jelenlegi árát:Microsoft Office 365 Home - 5PCs/MACs - 1 Jahresabonnement - multilingual Product Key
Emag-ról sok jót nem hallottam( tékozló homár blog-on elég sok negatív poszt van róla), ezért én onnan soha nem veszek semmit, de szerintem pár napon belül ott is emelés lesz.
Brit amazon-on is kapható az Office 365 Home jelenleg (még) 55GBP áron, ami szerintem szintén emelkedni fog: Microsoft Office 365 Home - 5 Users - 1 Year Subscription PC/Mac Download
A német+brit amazon-os vételhez német vagy brit számlázási cím kell ezen licencek megvásárlásához, szó szerint ezt írja a brit amazon: "Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom.", így ha van ismerősöd akinek van ilyen akkor ezen oldalakról érdemes rendelni és elküldetni a kódot e-mail-ben az ismerőssel, mert mindegyik licenc "multilingual", azaz több nyelvű, nem csak angol vagy német, így magyarul is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest