Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
A tegnapi posztom óta ahogy látom a magyar kereskedők oldalain (a4team,compker, stb.) majd +10.000Ft-al megemelkedtek az Office 365 Home árak, talán ez már az Amazon korlátlan csomag megszűnése miatti áremelés?
Közben nézem a német amazon-t ahol tegnap az Office 365 Home még csak 55€ volt, de akkor most már úgy néz ki, hogy biztos, hogy a Microsoft máris árat emelt világszerte, ami szerintem már az Amazon korlátlan csomag megszűnése miatt van
Itt meg tudod nézni a német amazon-os Office 365 Home jelenlegi árát:Microsoft Office 365 Home - 5PCs/MACs - 1 Jahresabonnement - multilingual Product Key
Emag-ról sok jót nem hallottam( tékozló homár blog-on elég sok negatív poszt van róla), ezért én onnan soha nem veszek semmit, de szerintem pár napon belül ott is emelés lesz.
Brit amazon-on is kapható az Office 365 Home jelenleg (még) 55GBP áron, ami szerintem szintén emelkedni fog: Microsoft Office 365 Home - 5 Users - 1 Year Subscription PC/Mac Download
A német+brit amazon-os vételhez német vagy brit számlázási cím kell ezen licencek megvásárlásához, szó szerint ezt írja a brit amazon: "Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom.", így ha van ismerősöd akinek van ilyen akkor ezen oldalakról érdemes rendelni és elküldetni a kódot e-mail-ben az ismerőssel, mert mindegyik licenc "multilingual", azaz több nyelvű, nem csak angol vagy német, így magyarul is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest