- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Na kipróbáltam a JustCloud-ot, nemigen jött be. A feltöltés fájdalmasan lassú, a fájl max 1GB lehet stb, szánalmas. Persze ezeket mind meg lehet venni, az 5 gigás limit +20€, a gyors feltöltés +25€, hogy ne naponta egyszer hanem óránként mentsen az még +20€, külső merevlemezt nem is lehet lementeni, max 16GB-os pendrive-ot (persze ezt is megvehetem, évi 80€ hogy 500GB felettit lementsen). Pedig ahogy néztem a cloud service összehasonlító oldalakat, mindenhol ez volt a #1
Most a BackBlaze-zel és a Crashplan-al szemezgetek, valószínű az utóbbi lesz a megoldás. Elvileg nincs feltöltési limit, a backup folyamatos mint Drive/Dropbox esetén, külső merevlemezt is plusz ráfizetés nélkül le lehet menteni (ráadásul nem kell havonta csatlakoztatni mint a BackBlaze esetén), szóval eléggé faszántos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest