- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Na kipróbáltam a JustCloud-ot, nemigen jött be. A feltöltés fájdalmasan lassú, a fájl max 1GB lehet stb, szánalmas. Persze ezeket mind meg lehet venni, az 5 gigás limit +20€, a gyors feltöltés +25€, hogy ne naponta egyszer hanem óránként mentsen az még +20€, külső merevlemezt nem is lehet lementeni, max 16GB-os pendrive-ot (persze ezt is megvehetem, évi 80€ hogy 500GB felettit lementsen). Pedig ahogy néztem a cloud service összehasonlító oldalakat, mindenhol ez volt a #1

Most a BackBlaze-zel és a Crashplan-al szemezgetek, valószínű az utóbbi lesz a megoldás. Elvileg nincs feltöltési limit, a backup folyamatos mint Drive/Dropbox esetén, külső merevlemezt is plusz ráfizetés nélkül le lehet menteni (ráadásul nem kell havonta csatlakoztatni mint a BackBlaze esetén), szóval eléggé faszántos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Adobe Lightroom topic
- Yettel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő