- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
Zimezoom
tag
Ja biztos, arra már nem nagyon emlékszem... :)
Csak arra, hogy az első ''3D'' játék volt, amivel játszottam, és teljesen lenyűgözött a hangulata [atmoszférája], meg a nagy nyílt [igaz kopár :P] területeken való szabad közlekedés lehetősége.
Ezt kellene kiadni retro változatban! :C -
Dilikutya
félisten
tudom hogy itt nem szabad. DE az még nem warezolás ha valaki megkérdezi honnan lehet valamit beszerezni. főleg ha hozzáteszi hogy akár meg is venné. és mivel sokmindent legálisan is le lehet tölteni, nem kell rögtön a nyakának ugrani hogy warezol. és az ha valaki leirja a tapasztalatait, mégha egy esetleg nem megjelent szoftverről is van szó, az sztem nem számit wareznak. amugy nézd meg az első Doom3 topicot hogy indul. a kérdés honnan lehet letölteni az alpha demót. és ott meg is mondták. és azok még mindig a PH! tagjai.
Viktor77 mondott egy érdekeset hogy egyik moderátorunk is reklámozta anno hogy a CMR04-et megjelenés előtt letöltötte. azért ez elég nyílt warezolás... most pedig bannal fenyegeti azokat akik leirják milyen a játék.
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Quadro FX 570 eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest