- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
Integra
titán
-
Biaggio
őstag
válasz
Dilikutya #50 üzenetére
Kissé off lesz.
Azon gondolkoztam, hogy filmekkel kapcsolatban ugyanez a helyzet. Például a Shrek 2-t már egy hónappal a mozipremier előtt láttam, ha nyitok róla egy topikot, és beszélgetünk róla, az baj?
Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ez és a hasonló határesetek eldöntése a moderátor feladata. Legfeljebb kapok a topikban egy ilyen bejegyzést, hogy ejnye-bejnye és akkor odafigyelek magamra.
A nyílt warezolást jómagam is ellenzem itt a PH-n, aki kicsit utánajár, hamar talál olyan fórumot, ahol van rá lehetősége:) -
rog
addikt
válasz
Dilikutya #50 üzenetére
értelek. midenki máshogy itéli meg, hogy mi a warezolás. de fogd fel úgy hogy ez egy vendégség, ahol a házigazda szava a döntő. ö mondja meg hogy akar-e illegális dolgokról beszélgetni a saját házában vagy sem. és ha nem akar, akkor mi az dolog, amit már illegálisnak tart...
szerintem lényeg, hogy végre világosan kiderült, hogy mit lehet és mit nem a fórumon. és ezentúl majd nem okoz problémát senkinek sem ezt betartani. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dilikutya #50 üzenetére
Egy dolgot felejtetek el: egyáltalán nem biztos, hogy akkor már moderátor volt (nem azt mondom, hogy ez felment bárkit bármi alól, de más megvilágításba helyezheti a dolgokat). Nem tudom Engusz mióta moderátor, de abban biztos vagyok, hogy elég új.
Na jó, most látom, Viktor77 gyorsabb volt :)
[Szerkesztve] -
rog
addikt
válasz
Dilikutya #29 üzenetére
engem meg ez az álszentezés zavar fenemód...
én is lopott szoftvereket használok, mégsem reklámozom a fórumban. (hupsz azaz most mégis)
de nem azért mert álszent vagyok, hanem mert itt ezt nem szabad(!).
vagy ennek analógiáááradkajájára (akárhogyis kell írni): pl. otthon, privátban, úgy beszélek, hogy dopeman hozzám jár jegyzetelni, ha nincs ihlete. itt viszont igyekszem lehetőleg nem káromkodni, mert ezt itt nem szabad(!).
vagy ha elhagyjuk a ph-t: nem fingok vedégségben az ebédlőasztalnál, pedig otthon ha... :B khm. izé na mindegy.. szóval, szerintem ez nem álszentség, csak a játékszabályok tiszteletbentartása.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest