- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
rootkiller #2137 üzenetére
Mivel nem mai darab, ezért szétszedném, rugók és tömítéscsere, tisztítás, kenés.
Mindent lehet hozzá kapni. Irányzékot, rugókat, tömítéseket, sátorvasat...
Én 1 hete szedtem szét az örökölt slaviam, de aki korábban szerelte elég rendesen szétbarmolta, így már nem érdemes felújítanom, mert rengetegbe kerülne
A napokban rendeltem egy új, minőségi puskát.Nem tudom milyen távcsöved van, de ha piacos, vagy egyéb olcsó kategóriás, akkor azt érdemes elfelejteni, mert a visszarúgástól elállítódik, szétesik egy idő után. Célszerű lenne normális távcsövet (pl. Gamo WR széria, nikko sterling...), vagy gyári irányzékot venni hozzá.
Lövedékre nem kényes a slavia, de ha a legjobbat akarod, akkor JSB exact expresst veszel, vagy egyéb könnyű JSB lövedéket válassz. A műanyag fémhegyű vackokat ki se próbáld, mert szétcseszik a huzagolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Xiaomi Scooter 4
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest