- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Egyébként tényleg, nem tautológia, de valószínűleg a Fedora felhasználók nem ma kezdték. Bár én ellenpélda vagyok (na mondjuk nem vagyok "pro") ... De például használom az ROS rendszert, ami csak Ubuntu-ra csomagolt, és legfeljebb Debian-on érdemes nekiállni fordítani. Bár ott sem igazán, mert feltétel az unstable repository engedélyezése, ami meg khm... Egyébként meg ad hoc kellett megoldanom a problémát, mert a kettő szoftver együtt nem tudott fenn lenni (ROS Hydro és Octave 3.8, ha valakinek kellene info, írjon). Szerencsére az ütköző csomagok közül - úgy tűnik - nem minden futáshoz szükséges függősége az octave-nak (egy kettőért rinyált rögtön konzol módban, hogy nem találja, de azokkal nem volt baj), így vissza tudtam rakni a fő metacsomagját a másiknak. Aztán az úgy tűnikből meglátjuk mi lesz. Egyelőre működik mindkettő, aztán lehet működés közben majd elszáll az Octave... Egyelőre hibátlanul megy. Vagy talán kiderül, hogy van pár feleslegesen beírt dependency, ami kollégám szerint nem is olyan ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Hobby elektronika
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen házat vegyek?
- Konzol Screenshot
- Milyen monitort vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest