Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Egyébként tényleg, nem tautológia, de valószínűleg a Fedora felhasználók nem ma kezdték. Bár én ellenpélda vagyok (na mondjuk nem vagyok "pro") ... De például használom az ROS rendszert, ami csak Ubuntu-ra csomagolt, és legfeljebb Debian-on érdemes nekiállni fordítani. Bár ott sem igazán, mert feltétel az unstable repository engedélyezése, ami meg khm... Egyébként meg ad hoc kellett megoldanom a problémát, mert a kettő szoftver együtt nem tudott fenn lenni (ROS Hydro és Octave 3.8, ha valakinek kellene info, írjon). Szerencsére az ütköző csomagok közül - úgy tűnik - nem minden futáshoz szükséges függősége az octave-nak (egy kettőért rinyált rögtön konzol módban, hogy nem találja, de azokkal nem volt baj), így vissza tudtam rakni a fő metacsomagját a másiknak. Aztán az úgy tűnikből meglátjuk mi lesz. Egyelőre működik mindkettő, aztán lehet működés közben majd elszáll az Octave... Egyelőre hibátlanul megy. Vagy talán kiderül, hogy van pár feleslegesen beírt dependency, ami kollégám szerint nem is olyan ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest