Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Aha. Vagyis a fél éve vásárolt gépem GPU-ja már "régi". Oké.
Vagy úgy érted, hogy a 304.xx egy stabil kiadás, mint egy Ubuntu LTS, a többi új meg beta?
Nagyon kapós vagyok erre a témára. AMD a Mobility HD4650-es kártyámát 2-3 év után Legacy-nak nyilvánította, és semelyik Linux disztróhoz nem kaptam drivert. Abban reménykedtem, hogy az nvidia-nal ilyen nincs (elvégre ott van a 319.23 kompatibilitási listáján a GPU-m).Egyelőre nem vagyok motivált a Debian elhagyására. Nagyon-nagyon sok időt elcsesztem az életemből Linux telepítésre. Jönnek az új verziók, ó ez most biztos jobb lesz, mint ami nekem van. Egy ideje már szinte kevesebbet dolgoztam a Linuxokkal, mint amennyit a buherálásukkal foglalkoztam. Jó lesz az a Debian ott egy-két évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest