Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nekem ment/megy fedora 16-tal. Ha jól emlékszem, alapból fallback módba kapcsol, de ha replace-elem, akkor megy. Mondjuk nem egy nagy só, virtualboxon és vmware-ben sem az igazi, az egyikben lassú, olyan ragacsos, a másikban meg villódzik összevissza, és nem megy rendesen full screenben... fél éve win7-re vagyok kényszerítve, használható, de nem szeretem használni, mert béna és kényelmetlen.
Komolyan, aki a shell miatt rinyál, egyszerűen nem tudom megérteni, az OSX, Unity Win7 triumvirátus annyira használhatatlan mikiegér fostalicska lélekrabló gyerekjátéknak tűnik nekem utána...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest