- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockopapa
csendes tag
Hi all!
Hát az van hogy igazság szerint nem játszani akarok linux alatt hanem filmet nézni tv-ém.(svideo kimenet stb). Mivel a az idő nem sűrget felrakok egy másik linuxot, cimbim azt jobban vágja. Aztán ha nem megy még mindig visszatérhetek ide egy fedora 8 al. Igazság szerint nekem mindegy milyen linux. A lényeg az a kb 5-6 dolog amire én használom a gépet.
-video
-zene
-php/mysql
-gimp
-tv tuner
-internet/firefox msn skyp/
és ezt ugy hogy nem fagy le nem lassul be nem kell ujrarakni fosni a vírusoktól stb...A vírusokkal kapcsolatban azt olvastam valahol, hogy a linux esetében a "fölöslegesen"nyitott portokra kell odafigyelni. pl ha megtalálják ezt egy portscennerel a te ipdről küldhetnek levelet vagy valami ilyesmi. idézném ha megtalálnám
De majd mondjátok ha hülyeség ...a lényeg hogy nem adom fel a linuxot...csak háturól támadok
Pá mindenkiNET
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest