Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
rokefeller!
Vazz! Tudod hányszor gondoltam rá, hogy csinálni kéne egy Hungarian Fedorát.
Igazából nem is a megcsinálás a macerás - mert erre felkészítették a hetest - hanem az összeválogatás, hogy mi legyen benne, meg mi nem. Persze ne legyen 8 gigás stb.
Viszont mostanában meghalni sincs időm, úgyhogy térjünk erre vissza január végén, ha már atomstabil lesz a 8 és leállamvizsgáztam.
operator10!
Jah, lesz ilyen írás. Egyszer. Mint már említettem extra mód el vagyok havazva.
Igazából az írást azért (is) kezdtem el, hogy legyen végre egy magyar leírás a rendszerről. Mert nincs. Nameg azért is, hogy elkerüljük a "mér nem játszik le mp3-at " kérdéseket. Ha úgyis válaszolgatni kell 10* ugyanarra kérdésre, legyen egy rtfm amit odavághatok.
Mert ezektől már a falra mászok. Ugyanis minden fedora4dummies leírás azzal kezdődik:
howto install Livna repo.Ez van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert ezektől már a falra mászok. Ugyanis minden fedora4dummies leírás azzal kezdődik: