Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qisqaqas
    senior tag

Voltak igen. 3 profibb oldal is volt. A sys-admin.hu volt a csúcs. Voltszerencsém minháromba írni. :K

Centos-hez semmilyen spin nincs. Az alap csomagkészlete elég szűkös, 1 feladat 1 app felfogás szerint. De vannak extra tárolók. Ilyen az epel, amit a fedorások csinálnak. Ebben van xfce. Hosszú távú megoldásnak jó. Próbáld ki, ha minden alkalmazás megvan, amire szükséged van, akkor nagyon nagoyn nagyon sokáig használhatod gond nélkül. :K

(#4873) kovaax:

Akkor ez valami új bug. Nem találkoztam vele. f 19 volt az utolsó, amit renszeresen használtam. A leírás nem segít?

(#4875) bob.zxr:

Nem akarom én őket bántani, de valami komolyabb fedorás arcnak kéne ilyen oldalt csinlni. :U Ha rámszakad a történelemben valamikor elég szabadidő, én állok mostmár neki. :U

(#4878) cigam:

Én is olvastam róla. Ez van. Moonlightal mi a helyzet?

jah és bobnak üzemen, hogy naazilyenszaroktólleszagyatlanulszarawebböngészés. :P

(#4880) qisqaqas:

Kerestem én már, de nem vitték túlzásba az elirányítást. MOndjuk ha már fedeora oldal, azzal kéne kezdeni, hogy rólunkba leírjátok, hogy miisez. Nem? De.

Motorháztető alatt több fedora ambassador is ténykedik, szerintem elég komoly fedorás arcok. Meló mellett csinálja mindenki. Egyébként meg igazad van. :D

Mindenesetre azok után amik történtek a honlap körül, csoda hogy eddig megvan. :/

A CentOS ugye RHEL gyermek, ammeg garanciát vállal arra hogy minden tárolóban lévő szoftver kap secu update-et akkor is ha EOL produkt. A patcheket backportolják aztán hajrá. Nem is csoda hogy kevés ott a progi. :)

Új hozzászólás Aktív témák