- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A "beállítások"ban kikapcsoltam a hw-es rásegítést, és már látom a videókat. Bár ne látnám ...
Alapból még egész jó, de meg-meg akad picit. Amint átkapcsolom teljes képernyőre, slideshow-vá válik, tippem szerint 5 alá zuhan az fps.
De már ez is előrelépés.Nux nix. Eddig még csak azt a 2 tárolót vettem fel amit írtam. Most rákerestem lehet ez is kelleni fog.
+ valahol olvastam egy fél mondatot, hogy készítettek egy nyílt forráskódú flash lejátszót, ami szinte csak a videós portálokat támogatja. A slusz poén hogy állítólag azt használva nincsenek pl reklámok a Youtube videók elején. Abban lehet HW-es támogatás?
Vagy a FireFox-on próbáljam bepöccenteni? Nem ragaszkodnék én a chrome-hoz, csak néha belekuksiznék a linuxakadémia adásaiba.Ott meg valami flash alapú biszbaszt használnak ami csak a chrome-os flashban van. Mondjuk már az is fura, hogy egy linux-on nem, vagy alig támogatott rendszerrel sugároznak linuxosoknak, linuxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- aquark: Zsebszámológépek
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest