Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A "beállítások"ban kikapcsoltam a hw-es rásegítést, és már látom a videókat. Bár ne látnám ...
Alapból még egész jó, de meg-meg akad picit. Amint átkapcsolom teljes képernyőre, slideshow-vá válik, tippem szerint 5 alá zuhan az fps.
De már ez is előrelépés.Nux nix. Eddig még csak azt a 2 tárolót vettem fel amit írtam. Most rákerestem lehet ez is kelleni fog.
+ valahol olvastam egy fél mondatot, hogy készítettek egy nyílt forráskódú flash lejátszót, ami szinte csak a videós portálokat támogatja. A slusz poén hogy állítólag azt használva nincsenek pl reklámok a Youtube videók elején. Abban lehet HW-es támogatás?
Vagy a FireFox-on próbáljam bepöccenteni? Nem ragaszkodnék én a chrome-hoz, csak néha belekuksiznék a linuxakadémia adásaiba.Ott meg valami flash alapú biszbaszt használnak ami csak a chrome-os flashban van. Mondjuk már az is fura, hogy egy linux-on nem, vagy alig támogatott rendszerrel sugároznak linuxosoknak, linuxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest