- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Linux tanulásra vettem külön egy laptopot, így tényleg próbálkozhatok minden finomságokkal. Az abszolút alapfogalmakkal tisztában vagyok, és próbálkoztam is linux telepítéssel és használatával. Hosszab szünet után úgy gondolom megint belekezdek. A gondom az hogy Debian-t telepítettem eddig de rájöttem hogy kezdőknek sztem nem a legjobb, de lehet nem voltam tényleg eléggé kitartó. Viszont a Fedora is tetszik.
Több véleményt és ellenvéleményt olvastam róla. Láttam hogy most jött ki a Fedora 20 az új továbbfejlesztett Gnome 3.10-el. Szerintetek érdemes feltenni és nyomogatni/tanulgatni? Sokan lebeszéltek a GNOME 3-ról, igaz eddig csak a régi GNOME-t ismertem, de főleg a KDE-t.
A laptop amúgy HP Probook 4740s...
Köszönöm a tippeket/javaslatokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest