Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Linux tanulásra vettem külön egy laptopot, így tényleg próbálkozhatok minden finomságokkal. Az abszolút alapfogalmakkal tisztában vagyok, és próbálkoztam is linux telepítéssel és használatával. Hosszab szünet után úgy gondolom megint belekezdek. A gondom az hogy Debian-t telepítettem eddig de rájöttem hogy kezdőknek sztem nem a legjobb, de lehet nem voltam tényleg eléggé kitartó. Viszont a Fedora is tetszik.
Több véleményt és ellenvéleményt olvastam róla. Láttam hogy most jött ki a Fedora 20 az új továbbfejlesztett Gnome 3.10-el. Szerintetek érdemes feltenni és nyomogatni/tanulgatni? Sokan lebeszéltek a GNOME 3-ról, igaz eddig csak a régi GNOME-t ismertem, de főleg a KDE-t.
A laptop amúgy HP Probook 4740s...
Köszönöm a tippeket/javaslatokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest