Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehh, szvsz feladom

Indulás gyors, de már a f17 utolsó pár hónaban szórakozott: nálám eleve úgy indul a gép, h a billentyűzetet át kell kapcsolni normál módra, hogy használhassam. Már korábban is panaszkodtam itt, hogy pár perc használat után "lefagy" a rendszer. Látszatra működik, de pl. GS menük nem kattinthatók, bill-re nem reagál. sokadikra csinál alt-ctrl-backspace-ra kiljelentkezést, újra bejelentkezve jó...
De azért így nem fain. Kerestem a hiba okát, passz. Most F18-ra frissítettem, mert hátha megoldja...
Hát pont olyan sz@r, mint volt. Kikapcsolásra kattintva percek (!!!) mire feljön az ablaka.
Ha tudtok rá megoldást esetleg az jó lenne, bár gondolkodom, h ejtem az egész GS-t, és még gyorsabbra váltok, úgyis le volt csupaszítva
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...