- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Destloler
üzenetére
Ellenkeznék az előttem szólóval:-) Én Desktopon a Fedorát favorizálom, de otthoni szerverre CentOS-t (Scientific Linux-ot) raknék, ha nagyon kell az rpm meg a yum, vagy debian-t, ha nem kell annyira a yum.
Gyengébb gépen debian mellett szoktam dönetni, a netinstall-ja nagyon jó és gyors, és könnyebb belőle olyan rendszert összerakni, ami nagyon minimál. CentOS-t ki kell csontozni, és még akkor is vastagabbnak tűnik. CentOS-t leginkább akkor szoktam, ha valami olyan szoftvert tesztelek, ami élesben majd RedHat-on fog futni.
Amiket írtál, azok közül a time machine supportot nem tudom, a DLNA az szerintem megy mindegyiken, torrent, webui dettó.
Egyébként célszerű olyat választani, amihez van ingyen support, magyarán haver ért hozzá :-) A windows-t is ez tartja életben, hogy mindig van valaki, aki "ért" hozzá :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs