Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Ne is mond, én is szenvedek vele keményen.
Kezdődött úgy, hogy egy régi x1950-m volt, ami fogta magát és összerottyant, de ahhoz meg nem volt egyáltalán driver támogatás linux alatt, csak nyílt, mert régi volt a kártya. Kényszerűségből most meg az alaplapra integrált karit használom. Az is ati, hd4550, de az integráltak eleve tudjuk milyen teljesítményt képesek nyújtani -hiába az új fajta chip rajta-, nemhogy még linux alatt. A hajam tudom tépni tőle. Csak minimal felület jöhet szóba, mint pl xfce vagy lxde. Windowsban kényelmesen el lehet vele lenni, de itt...
Most még arra sincs keretem, hogy egy pár ezer forintos szutykot vegyek és legalább PCI-E-s teljesítményt kapjak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest