- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mobil flották
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
body007
üzenetére
a gnome-shell-re gondolsz egészen pontosan? ott nem lehet ilyen direkt módon szerkeszteni a menüt. .desktop file-ok alapján rakja össze a menüt, ha valami hiányzik, akkor legyárthatod kézzel (nem egy nagy cucc átírni egy másikat) de leginkább riportold bugként az adott csomaggal szemben
a fallback módot nem ismerem, de szerintem az is erre épül.
a gnome shell esetében szerintem nincs értelme eltávolítgatni a fölös ikonokat a menüből, fallback esetén lehet hogy lenne értelme, de szerintem ha a .desktop file-okat elkezded irtani, azzal csak magad lövöd lábon
lenne ha nem halt volna meg az SSD-m. a közhiedelemmel ellentétben a gnome 3 siker, sok júzer van, csak hát ők vígan csendben használják a gépüket, a haterek meg telerinyálják a netet :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest