Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csendes
    addikt

a gnome-shell-re gondolsz egészen pontosan? ott nem lehet ilyen direkt módon szerkeszteni a menüt. .desktop file-ok alapján rakja össze a menüt, ha valami hiányzik, akkor legyárthatod kézzel (nem egy nagy cucc átírni egy másikat) de leginkább riportold bugként az adott csomaggal szemben

a fallback módot nem ismerem, de szerintem az is erre épül.

a gnome shell esetében szerintem nincs értelme eltávolítgatni a fölös ikonokat a menüből, fallback esetén lehet hogy lenne értelme, de szerintem ha a .desktop file-okat elkezded irtani, azzal csak magad lövöd lábon

lenne ha nem halt volna meg az SSD-m. a közhiedelemmel ellentétben a gnome 3 siker, sok júzer van, csak hát ők vígan csendben használják a gépüket, a haterek meg telerinyálják a netet :-)

"a fallback módot nem ismerem, de szerintem az is erre épül."
    Fedora alatt nem próbáltam, de Arch Linux-szal a fallback kiválóan működik együtt az alacarte-tal.

• a gnome-shell-re gondolsz egészen pontosan? ott nem lehet ilyen direkt módon szerkeszteni a menüt. .desktop file-ok alapján rakja össze a menüt, ha valami hiányzik, akkor legyárthatod kézzel (nem egy nagy cucc átírni egy másikat) de leginkább riportold bugként az adott csomaggal szemben

a fallback módot nem ismerem, de szerintem az is erre épül.

a gnome shell esetében szerintem nincs értelme eltávolítgatni a fölös ikonokat a menüből, fallback esetén lehet hogy lenne értelme, de szerintem ha a .desktop file-okat elkezded irtani, azzal csak magad lövöd lábon

lenne ha nem halt volna meg az SSD-m. a közhiedelemmel ellentétben a gnome 3 siker, sok júzer van, csak hát ők vígan csendben használják a gépüket, a haterek meg telerinyálják a netet :-)

Igen a shell-re. Én is megtaláltam, h is szedi össze a menüt: Customizing Menus. Már csak az a gondom, h nem lelem azt a .desktop file-t amit törölni szeretnék :W . Annyi a lényeg, h bekerült a menübe egy ikon, de nem tartozik hozzá program, na ezt szeretném eltüntetni :U Tudom, h új a shell meg minden (nem is új az annyira...), eddig nem volt senkinek ingeranciája csinálni hozzá egy menüszerkesztőt?

Új hozzászólás Aktív témák