- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokoyumi
tag
megpróbáltam linuxot rakni a duronos gépre
de nem akarja az igazságot...
mindentől lefagy az a szar...
3 féle rendszert próbáltam mind3 fagyott rajta fedoránál még a telepítő se indult el és már fagyott
debian telepítés közbe
vicces ez a gép
az xp ami rajta van úgy-ahogy műxik...mellesleg feltettem brazosra az amd zárt drivert
most nem halt be a rendszer tőle, meg nem is frissítettem előtte kernelt
viszont a rendszerinfóknál ezt írja: Grafika WESA: WRESTLER
catalyst van fent de sztem nem műxik a drivermeg ami érdekes hogy a másik gépen van megosztva 1 vinyó, de nem tudom elérni fedora alól
10.10-es ubival megy rendesen, az látja, a fedora csak vmi windóz hálózatot mutat nekem de ahoz se tud kapcsolódnimellesleg ha van itt hozzáértő szaki aki közvetlenebbül is hajlandó lenne segíteni az msn címem az adatlapomon megtalálható, örülnék neki
Új hozzászólás Aktív témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest