Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
A játszós gépemen egy ideje a F14 adja a bútmenüt. Felraktam a Natty-t a valahanyadik rendszernek, de a Fedora nem ismeri fel (a Squeeze-t pl. felismeri, de nem tudja bebútolni). Úgyhogy gondoltam egyet, és felraktam rája a grub2-t. Na, innentől kezdve csak saját magát ismerte fel. Próbálkoztam update-grub2-re szert tenni, de az én barátom kugli nem volt hajlandó releváns találatot hozni a témában, úgyhogy visszaraktam a sima grub-ot. Ő viszont továbbra sem hajlandó felismerni a Natty-t, úgyhogy Mavericket választok, ő viszont felismeri a Natty-t, és be is tudja bútolni. VISZONT! Ezután a grubodüsszeia után megjegyzi a Fedcsi, ha átállítom a nyelvet belépéskor (egy újrainstall óta mindig visszaállt angolra)!

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Video digitalizálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Görkoris topic
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest