Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Vazz össze vissza haladok.

Ha végképp nem megy, akkor a lejátszó programban is állíthat kimenetet. Ha a rendszer amúgy látja - modul ok - akkor úgy hótziher hogy mennie KELL.
(#2158) totyax
"alsactl restore-val vissza tudom állítani,"
Ha van egy konkrét parancs, akkor azt le tudod futtattatni belépéskor, azt hiszem erre szolgál a
~/.bashrc
Ha minden kötél szakad ezzel próbálkozz, de én csak kötöm az ebet, hogy ezt pulseaudioval kellene megoldani. (Arra találták ki.) Amúgy volt sblive kártyám, az ugyan ez a modul és éveken át ment rendesen. De 3 kártya is volt már a gépben, akkor is sikerült guin beállítani liveCD-vel is. (egy szutyok cmedia, az integrál via meg a radeonkártyában.)(#2161) csendes:
"Ugyanis azt mondja hogy az "alsactl" az "/usr/bin"-ben legyen"
Nagy cucc, akkor legyen ott. Egy szimbolikus link megoldja.(#2163) rokefeller
Pluszegy.
(#2165) rokefeller
Megmégegy. Azért az uborka fedora/redhat hozzájárulása a közösséghez valami 1:1000 arányú, ezt én nem hangoztatnám a helyükben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs