Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, nekem a frissítéskezelő 5xx MB-ot írt ki, de mostmár nem tudok utánanézni nagyon
legfeljebb, ha előről kezdem.ez a ventillátor probléma szerintem azt takarja, hogy nincs még megfelelően implementálva az új hardver (ugye ez már core-i5) kezelése a kernelben, vagy az acpi-vel van gond, mert kb semmilyen megoldás, ami a thinkwiki-n volt ne mmúködött. a programok, amiket próbáltam vag yazt mondták, hogy a hardver nem támogatja a manuális beállítást, vagy eleve el sem indult a cucc, amit feltettem.
a nyelvi támogatás alatt azt értem, hogy a nyelvi csomag betűtípusait tegye fel, nem kell, hogy kínai vagy japán legyen a rendszer, de a fontokat tegye fel, ami a megjelenítéshez kell. de gondolom akkor ezt manuálisan kell majd kivadászni...
nah, azt hittem, hogy lesz yumex is alapból, de akkor majd felteszem.
én nem csináltam semmit a fájlrendszerrel, csak egy nem szabályos leállítás volt, azt hittem, hogy ezt túl kéne élje egy ext4-es partíció... mondjuk már annak a rendszerállapotnak lőttek, de azt írta, hogy adjam be az admin jelszót, vagy nyomjak ctrl+d kombót a továbblépéshez, de akármilyen billentyűt nyomtam, csak ezt ismételgette.
aztán egy 10 perc kikapcsolva, és már bebootolt, csak aztán kifagyott megint valamitől, aminél nem láttam semmi indokát.most hagytam neki helyet, egyelőre amíg béta, addig biztosan így lesz, aztán legfeljebb átmegy majd elsődleges rendszerbe... igzából az uborkában most tetszik az új design többyire, lehet hogy rávarázsolok majd fedorára valami hasonlót

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
legfeljebb, ha előről kezdem.