- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
A csomagkezelés az másabb kicsit. Csak halkan jegyzem meg, hogy a yum pluginekkel olyan dolgokat tud, amitől aptget után állad fog leesni, de psszt.
Az biztos. Tavaly ilyenkor nagy fedoras voltam, de megcsapott az ubuntu féle "just works" szele, hogy akármerre megyek, van deb csomag.

Viszont szívesen kísérleteznék vele újra, mert jó tapasztalataim voltak vele (a csomagkezelés miatt is, hisz lassú nethez jobban illeszkedik a fedora
), csak nemtom az ati mobility hd5470-et kezelné-e ahogy illik, ugyanis valahol olvastam, hogy a canonical és az amd között van egy driver fejlesztési megállapodás, így lehet az, hogy a kártyámhoz repóból húzza a friss támogatós drivert, az amd honlapon pedig a legújabb 10.4 catalyst sem támogatja hivatalosan. 
De ha meggyőzöl róla, hogy fog menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak nemtom az ati mobility hd5470-et kezelné-e ahogy illik, ugyanis valahol olvastam, hogy a canonical és az amd között van egy driver fejlesztési megállapodás, így lehet az, hogy a kártyámhoz repóból húzza a friss támogatós drivert, az amd honlapon pedig a legújabb 10.4 catalyst sem támogatja hivatalosan.