- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ez volt a gond, hogy az authorizationsnál hiáb engedélyeztem magam, semmit nem reagált. De most érdekes módon jó, így hogy nem rootként csináltam. És még frissítette is magát. Nem tudod hogy csinálhatnék 3D-t? (Ubuntun a legfőbb gond ez volt, hogy még a monitor natív felbontása sem ment neki, aztán jött a gyári Ati driver és elbarmolta színes csíkokká az egészet. Leszedtem, vissza az egész, akkor meg már csak 800*600ban volt hajlandó menni.) Tehát ha lenne valami megoldás... az atit már feltettem, megvan a cc is, csak nem indul el
Nincs ötletem és nem akarok az ubihoz hasonlóan elbarmolni itt dolgokat... köszi előre is!ps: Olvastam olyat, hogy a fc8 kernelére kell downgrade-elni, de azt inkább hagyjuk ki egyelőre

Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nincs ötletem és nem akarok az ubihoz hasonlóan elbarmolni itt dolgokat... köszi előre is!