- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Üdv Urak!
Először is köszönöm a sok segítséget, amit itt és privátban kaptam. Most már kellően gyorsak, erősek és megfelelő kapacitásúak az eszközeim. (Na jó, többnyire azok...)
Viszont elkezdtem "szórakozni" mindenfélével és elakadtam egy egyszerűnek látszó dolognál. Letölthető mod-ok között vannak üvegházak, szőlő és gyümölcs ültetvények, meg mindenféle jóság. A szükséges anyagok (trágya, komposzt, víz, stb.) biztosítása nem gond, de elakadtam a raklapos témánál. Minden ilyen lerakható termelő egységnek szüksége van üres raklapra (empty pallet). Üres raklapot gyártani tudok, erre van három féle gyáram is. Termelnek is szépen, de ezeket a legyártott raklapokat hiába viszem el és pakolom le a szükséges helyre, azokat nem "eszi meg" egyik sem. Golden Hills map-on játszok. Esetleg valamit az xml-en kell módosítani?
Mit csinálok rosszul? A raklapgyárban legyártott üres raklap nem ugyanaz, amit ezek az egységek várnak? Vagy nincs esetleg simán vásárolható üres raklap mod? Őrület, hogy roskadoznak a narancsfáim és nem tudok enni belőle, mert nincs mire kipakolni...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest